Witam,
Po tygodniu użytkowania mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony z zakupu. Tv sprawuje się dobrze, nic nie bzyczy piękne kolory czerń jest czarna może nie tak bardzo jak VT20 ale 3tyś różnicy mam w kieszeni
i z odcienia czerni jestem zadowolony na pewno lepiej niż w LCD.
Mogło by być trochę lepiej z ruchem wyświetlanym w szybkich akcjach nie jestem do końca zadowolony z wyświetlanego ruchu na ekranie. Mój LCD X3500 robił to o wiele lepiej można powiedzieć bez porównania, jestem co prawda w fazie testów różnych ustawień ale mogło by być lepiej!
Co więcej... wygląd, multimedialność tego tv jest na wysokim poziomie są tu wszystkie złącza jakie się człowiekowi mogą przydać. Na koniec gadżet 3D, oglądany z BD 3D efekt naprawdę miażdży nie przypuszczałem, że będzie to tak dobrze wyglądało na tej plazmie. Tu jestem mile zaskoczony
Oglądałem wcześniej materiał 3D na LED C8000 również BD 3D i jakość mnie nie zachwyciła, kolory były jakieś takie wypłowiałe (blade) i strasznie dużo duszków, na plazmie można oglądać nawet bez okularów materiał 3D, nie ma tylu duszków. IMHO na plazmie dużo lepiej to wygląda niż na LEDzie jest większa głębia i kolory, mniej duszków.
Podsumujmy multimedialność, wygląd, mnogość ustawień i czerń na plus ale ten ruch muszę się chyba do tego przyzwyczaić.
opcorn: