Armanig,nie baw się w drobiazgi i bierz lepszego kompa z fajnym podświetleniem,bo przecież sam narzekałeś na słabe konsole
To co tam robić ?Właśnie składam powoli jakiegoś średniaka. Bez szaleństw, bo grać nie zamierzam
Tylko pamiętaj,że niedługo będzie PROVoodoo 3DFX ; )
RTX 4090 nie różni się aż tak bardzo od doznań na konsolach...Nie słuchaj Piramidy, PRO to przeżytek, bierz Super PRO Ti
Można by tak w kółko, co byś nie kupił, to będzie źle, bo zaraz wchodzi nowy model i to co kupiłeś okazuje się przeżytkiem
Trzeba co chwilę wymieniać, a króliczka i tak nie można dogonić
Najważniejsze,abyś był zadowolonyJa nie gram, tylko na youtube gameplaye oglądam
Też zmieniłem stary PC głównie ze względu na dyski. Teraz wszędzie mam M2, pozbyłem się już standardowych SSD.Nie składam pod granie, a pod myk-myk, a że jakis RTX będzie, no to będzie, a co ma nie być; )
Ugrzązłem tak w temacie PC, ze mam już dość.
Świat tabelek, wykresów i bólu głowy.
Nie warto to, bo wchodzi za rok tamto, warto, bo będzie na przyszłość, tego się nie opłaca, bo zaraz będą obniżki, nie będzie obniżek, bo tanio już było i tak w kółko, gimbaza i stare nerdy opanowały fora. Chore jazdy.
Jak kiedyś miałem frajdę ze składania, to teraz żałuję każdej straconej minuty, która plyta, jaki ram, czy chlodzenie, jeden poleca taki zestaw, drugi inny, a za rok i tak to nic nie będzie warte. Nie na moje nerwy, nie lubię, nie chce, a najlepsze jest to, że nawet nie potrzebuje : ) Masochizm z czystej postaci.