Armanig,nie baw się w drobiazgi i bierz lepszego kompa z fajnym podświetleniem,bo przecież sam narzekałeś na słabe konsole![]()
To co tam robić ?Właśnie składam powoli jakiegoś średniaka. Bez szaleństw, bo grać nie zamierzam
Tylko pamiętaj,że niedługo będzie PROVoodoo 3DFX ; )
RTX 4090 nie różni się aż tak bardzo od doznań na konsolach...Nie słuchaj Piramidy, PRO to przeżytek, bierz Super PRO Ti
Można by tak w kółko, co byś nie kupił, to będzie źle, bo zaraz wchodzi nowy model i to co kupiłeś okazuje się przeżytkiem
Trzeba co chwilę wymieniać, a króliczka i tak nie można dogonić![]()
Najważniejsze,abyś był zadowolonyJa nie gram, tylko na youtube gameplaye oglądam![]()
Też zmieniłem stary PC głównie ze względu na dyski. Teraz wszędzie mam M2, pozbyłem się już standardowych SSD.Nie składam pod granie, a pod myk-myk, a że jakis RTX będzie, no to będzie, a co ma nie być; )
Ugrzązłem tak w temacie PC, ze mam już dość.
Świat tabelek, wykresów i bólu głowy.
Nie warto to, bo wchodzi za rok tamto, warto, bo będzie na przyszłość, tego się nie opłaca, bo zaraz będą obniżki, nie będzie obniżek, bo tanio już było i tak w kółko, gimbaza i stare nerdy opanowały fora. Chore jazdy.
Jak kiedyś miałem frajdę ze składania, to teraz żałuję każdej straconej minuty, która plyta, jaki ram, czy chlodzenie, jeden poleca taki zestaw, drugi inny, a za rok i tak to nic nie będzie warte. Nie na moje nerwy, nie lubię, nie chce, a najlepsze jest to, że nawet nie potrzebuje : ) Masochizm z czystej postaci.