misiaczekmarek - oczywiście że nie mam Kuro, ani żadnej innej plazmy, a zatem u mnie nic się nie wypaliło .misiaczekmarek napisał:@Hopkirk
a co na Twoim 5090/6090 się wypaliło ? to chyba nie możliwe .... bo jak sam mówiłeś nie masz takiego odbiornika tv. wskaż na tym forum użytkownika g9 któremu coś się wypaliło na ekranie.
zbig1972 napisał:Mam 5090H i naprawdę trzeba się wpatrzeć żeby je zobaczyć ... nic mi się jeszcze nie wypaliło...
czy jest (a jeśli jest) upgrade oprogramowania to jak go zdobyc i zastosować?
Nie są dostępne żadne aktualizacje do tego modelu na chwilę obecną.
Nie ma żadnych kwestii, które wymagałyby aktializacji, czy zmiany oprogramowania.
do 5090 faktycznie niema zadnego softu natomiast od stycznia jest dostepny nowy soft w wersji 04Y sterujacy matryca ktory likwiduje migotanie na jasnych scenach i poprawia plynnosc matrycy w trybie Drive Mode2 czyli 100Hz (wgrywany tylko przez serwis w ramach gwarancji)misiaczekmarek napisał:@bluray,
dziękuję za wskazówki, ale przejrzałem www.pioneer.pl i nie znalazłem nic. w europejskiej witrynie jest soft i owszem ale do 5090H. napisałem do dsv i otrzymałem następującą odpowiedź:
wskaż mi proszę dokładniej jak zdobyć ten upgrade