@grzegorz914
czy zrobiłeś taki upgrade? jeśli tak to jaka procedura ?
oczywiscie ze zrobilem procedura jest prosta:misiaczekmarek napisał:@grzegorz914
Niemusi migotac i tak ci wymienia soft jak zglosisz taka usterke.misiaczekmarek napisał:@grzegorz914,
dziękuję. muszę się przyjżeć jak mój tv działa na dm2. może migocze
Doni napisał:@grzegorz914,
dzięki za info, powiedz jakie zauważasz różnice po wgraniu tego upgrejdu??
i czy to samo dotyczy modelu 5090H??
Ja zgłosiłem i czekam do kwietnia aż pan z serwisu wróci z urlopu ;-(
Pozdrawiam
Poszukaj w instrukcji obsługi jak zamienić skart na hdmi na innych input-ach , choć i bez instrukcji powinieneś dać radę przestawić.Proof napisał:ALe z tego co patrzylem u mnie to tylko pod inputem 4 tylko chodziła mi konsola/...??
Integrator Menu - tu morzesz za pomoca strzalek na pilocie w lewo i w prawo wybrac predkosc komunikacji i transmisji na zlaczu RS232Cgroffi napisał:Witam, dobrze rozumiem że ten upgrade jest i do 5090 i 5090H tak ? Ja mam 5090 i zrobiłbym ten upgrade. Gdzie zadwonić , do najbliższego serwisu ?
Mam jeszcze pytanie co to jest "intergrator menu" w 5090 ? Pewnego razu wyłączyłem tv pilotem, ale chciałem go zaraz włączyć i nacisnąłem przez pomyłkę home menu a potem włącznik na pilocie (zanim jeszcze ten przełącznik w tv pyknął) i mi coś takiego wyskoczyło, wyłączyłem tv zaraz, żeby czasem czegoś nie zepsuć. Wczoraj sprawdziłem czy nie mam zwidów i zrobiłem tak jeszcze raz. Znów to się pokazało. Co to jest ?
bluray napisał:Grzegorz,
wierzę, że piszesz prawdę.
To by była prawdziwa poprawa.
Niestety serwis warszawski nic o tym nie wie. Sprawdzą.
Wymienione wady są kluczowe dla serii 9G. Wielokrotnie o tym pisałem na forum.
Czy widzisz poprawę płynności 1080@24 ?
Bo to dla mnie jest największa kaszana w 5090H.
Update dotyczy obu wersji bez H i z H jak by w Warszawie nie mogli ci pomoc to powołaj się na serwis w Katowicach .groffi napisał:@ grzeorz914
A nie wiesz może czy ten update dotyczy także Pioneer-LX5090 ?
Ja mieszkam około 100 km (na pónocny-wschód) od Warszawy to też mam zadzwonić do Katowic ? Czy lepiej gdzieś bliżej ?