Ehh... To były czasy...!arsenal napisał:Widać idea Krzysia Kubeczko nie umarła wraz z Top Secretem.
Ale to dygresja, przepraszam.
A co do trolla to mówiłem, ignorować, szkoda wątku...
Ehh... To były czasy...!arsenal napisał:Widać idea Krzysia Kubeczko nie umarła wraz z Top Secretem.
Dlabert zmien oprogramowanie bo jest już nowe na satelicie. nBox będzie m.in. szybciej działał.dalbert napisał:Denerwująca jest zwłoka w reakcji na pilota (np. przy przełączaniu kanałów), niemożność zmiany kolejności kanałów i - last not least - za mała liczba stacji radiowych - tylko 2 stacje
pooh1968 napisał:iOferta, która wielu osobom się nie podoba bo uboga, dla mnie jest wystarczająca - i tak więcej bym nie był w stanie obejrzeć.
To naprawdę kiepskie kanały do porównywania jakości, ponieważ oba są nadawane z tego samego transpondera dla wszystkich trzech platform - n, Cyfry i Cyfrowego Polsatu. Jakość sygnału wideo jest dokładnie taka sama. Można co najwyżej porównać pracę elektroniki w dekoderach.Porównywałem TVN24 i TVN po to żeby dać n szansę w stosunku do C+ i oczekiwałem jakości na tym samym poziomie, a może o oczko wyżej i to chyba zrozumiałe.
gabat napisał:Patrząc na liczbę wejść do wątków z tematyką nowej platformy, ta ostania szybko dogoniła Panasonica PV.
Poglądy, jak to poglądy są spolaryzowane i tak powinno być.
Dlatego proponuję, aby założyć wątki in plus i in minus dla n. Później możemy podzielić na odbiorniki. Będzie to jednocześnie forma sądy.
Moderator...?
arsenal napisał:(...) Nadal twierdzę, ze pracownicy wielkich elektromarketów rzadziej znają się na rzeczy. Byłem ostatnio w takim molochu. Zadałem pytanie dlaczego te 40 z hakiem "płaszczaków" ma niedostrojony obraz a odtwarzacze DVD są podłączone kompozytem. "Proszę pana, jak bym miał ustawić na tych tv obraz po kolei to 12 godzin by nie wystarczyło. Nadgodzin nie płacą a klientów trzeba obsługiwać."