Cześć,Rozkminiał ktoś może dostęp do Disneya? Bo wychodzi że nie ma apki jeszcze w tv!
Szkoda gadać...
Niestety u mnie coraz większy problem z jakością tej 'prawie' oledowej czerni..
Pytanie co z tym robić kurcze?
TV kalibrowany, kupiony u Kikiego
soft najnowszy
o które parametry obrazu chodzi konkretnie?
W porównaniu kalibracji od Skalibruj TV to ustawienia od Kikiego mocno się różniąSkalibrowany tylko w teorii, niestety kalibracja u niego pozostawia wiele do życzenia.
TV kalibrowany, kupiony u Kikiego
soft najnowszy
o które parametry obrazu chodzi konkretnie?
Niestety u mnie coraz większy problem z jakością tej 'prawie' oledowej czerni..
Pytanie co z tym robić kurcze?
Czy jeszcze pojawi się jakąś aktualizacja czy to już koniec ? I drugie pytanie czy jak mam podłączony dysk cały czas to wyskakuje że nośnik USB uszkodzony ale wszystko moge włączyć na nim ?
I wracamy to pkt wyjścia.... Znaczy się że producenci narzucają kupno nowego sprzętu by nadążyć za technologiami...... Tak samo ja agd np pralka... Po dwóch latach nie naprawisz bo nie produkują części....Szkoda że producent nas tak olał... Z perspektywy czasu pomijąc jak dobry obraz jest lub prawie oledowa czern, albo ten ambilight, to jednak w szczegółach philips to padaka... Szczególnie jak na klase cenową, bo cena była prawie oledowa... Teraz ani HDR10+, juz pomijam dolby vision, nawet nie doczekał głupiego wsparcia audio dolby atmos by netflixa z tym posłuchac... Przykre to jest chocby w aspekcie ze w kolejnjnym roku modelowym dali to wszystko do produktów budzetowych za połowe ceny... Bądzmy szczerzy ten produkt to bubel i kant.
Bo wsparcie produktu w perspektywie czasu jest tak samo istotne jak wyjściowa jakość, a za tą cene nie tylko można było się spodziewać czegoś więcej, to powinno być must have!
A sam Philips to już pseudo marka!