Na stronie philipsa przeciez jest, tam gdzie sam plik... Cała ta aktualizacja to łatanie bugów i błędów...
dokladnie, chociaz ja generalnie nie narzekam na obraz ale liczylem chociaz na hdr 10, juz nie wspomne o hdr 10+ a juz wogole o dolby vision/atmos. Szkoda. Moze next time . Pozdr
Wiesz, ale hdr to oficjalnie nazywa sie hdr10(który mamy) i do tego jest upgrade hdr10+, co określa darmowy standard... no i jest hdr od dolby(vision) ten bardziej licencjonowany. i to tyle, no plus dzwiek dolby atmos... A philips to ciułaki i bumelanci i to raczej był last time jak doświadczylismy aktulizacji poza może jakimś przypadkowym pożarem co będą ewentualnie gasić...
Tak sciubią kase by nie zapłacić za dodatkowe licencje! bo przeciez hardware mamy lepszy niż w tych tanszych modelach z roku później które to już mają! Więc na bank nie było przeciwksazań sprzetowych...Ale jasne, my kupiliśmy, to nas można olać, ale niech nie liczą że wydam grosz więcej kiedykolwiek na cokolwiek z logo philips! Dla mnie ta firma teraz to stoi niżej od sprzętu z biedronki...
Witam wszystkich!
W zeszłym tygodniu zgłosiłem do EURO RTV AGD reklamację z tytułu rękojmi na 65PUS8102/12 (ciemne plamy w górnej i środkowej części matrycy) a dzisiaj otrzymałem taką oto odpowiedź : W odpowiedzi na złożoną reklamację uprzejmie informujemy, że zgłoszone żądanie reklamacyjne nie może być uwzględnione.
Weryfikacja techniczna reklamowanego towaru wykazała, że zgłoszona wada towaru nie wynika z niezgodności towaru z umową, a z przyczyn zewnętrznych, niezależnych od Sprzedawcy i niezwiązanych z towarem, jest natomiast skutkiem niewłaściwego użytkowania. W takiej sytuacji odpowiedzialność Sprzedawcy jest wyłączona.
W zaistniałych okolicznościach nie możemy się przychylić do załatwienia reklamacji w oczekiwany sposób.
Z poważaniem,
Agnieszka Hanszke
Specjalista ds. Obsługi Klienta
Czy ktoś z Was Panowie i Panie dostał podobną odpowiedź i jak się sprawa skończyła ???
Dzięki bardzo za ew. odpowiedzi .
Pozdrawiam i życzę Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia!
Witam, jaki telewizor kupić, ktoś coś poleca?
To nie tylko dotyczy ERTV ale takze innych sprzedawcow. Mialem ostatnio problem z sieciowka o hiszpansko brzmiacej nazwie. Kupilem 70PUS6704 w ktorym 1 martwy zielony pixel świeci jak gwiazda polarna. Tez zglosilem jako rekojmie i po 12 godzinach dostalem zwrotke ze towar zgodny z cechami produktu.
Witam, jaki telewizor kupić, ktoś coś poleca?