złe opinie są usuwane. ostatnio wstawiłem zrzut ekranu że złą opinią zbanowanego forumowicza i mój wpis został usunięty!
Każdy ocenia po sobie przynajmniej tak być powinno a opinie są bardzo ważne, na tym forum które jest ukierunkowane na sprzedaż tcl i philips jest bardzo dużo treści do przeczytania w 70% są to opinie negatywne niestety.
Chyba się nie rozumiemy. Marka marką, telewizor telewizorem ale dla jasności może wyjaśnię. Kupiłem tv za 7 tys zł, obecnie nie mam go już prawie 3 miesiące w ciągu roku od zakupu ale według Twojego toku myślenia powinienem się cieszyć, że go w ogóle mam bo przecież trefne egzemplarze się zdarzają. No coz padło na mnie, ale to przecież nic takiego. Hmm no nie dla mnie. To może teraz inaczej dla porównania. Wyrzucasz do kosza na śmieci zupełnie niechcący 7 tys zł i cieszysz się z tego bo przecież ludziom też się zdarza wyrzucić pieniądze do kosza. Szczerze? Człowiek ciężko pracuje, żeby sobie kupić wymarzony tv który okazuje się być beznadziejny a w momencie kiedy domaga się swoich praw czy w pełni sprawnego sprzętu jest traktowany jak intruz. Nie tak to powinno wyglądać i tu jest cały problem. Poza tym gdyby to była jedna sztuka, pewnie z miejsca sprawa zostałaby należycie załatwiona.
złe opinie są usuwane. ostatnio wstawiłem zrzut ekranu że złą opinią zbanowanego forumowicza i mój wpis został usunięty!
wystarczy wejść w awatar i prześledzić wpisy każdego użytkownika. i łatwo znaleźć i hejterów i naganiaczy.
Pisałem o sprzęcie nie o serwisie - nie miałem z nimi do czynienia i oby tak zostało !
Zacząłem analizować sobie cały przebieg mojej reklamacji i nasuwa się dość ciekawe podsumowanie. Skoro posiadam tv marki philips który łapie kurz i oczyszczacz powietrza także Philipsa to teraz pytanie czy właściwy sprzęt wysłałem na reklamację?! Czy to tv jest do bani bo ten kurz łapie czy może oczyszczacz który powinien kurz wyłapać? Hmmm.. A może oba sprzęty są beznadziejne? I jak tu nie wrzucać marki do jednego worka?!
No i tu wystawiasz sobie cenzurkę ... Więcej pytań nie mam...
Ciekawe jak obliczyles te 70% ??? Na jakiej podstawie ? Wiesz ilu zadowolonych siedzi i oglada TV nie wchodząc tu i nie czytając wszelkich wypocin ???