Hej,
dzięki za ten teścik w sobotni wieczór - masz u mnie piwo (daj znać, jak będziesz na południu kraju)![]()
Co do tych "rozsypujących" się napisów: gdzieś, kiedyś* natknąłem się na program, który przerabia napisy na wersję, nazwijmy to, trójwymiarową, aby nie było takich problemów, jakie u Ciebie wyskoczyły. Ale mniejsza z tym - bo skoro się otwierają, to na pewno da się je dostosować tak, aby działały prawidłowo. Angelina <3 !
Tylko w sumie nie napisałeś w punkcie drugim o najważniejszym, na czym mi w praktyce obok napisów zależało, czyli o dźwięku. Czy ten mkv z DTS-em (gdy zostaje odpalony na kompie przez VLC Player), działa w pełni - mowa oczywiście o audio, czy i tutaj TV ma jakieś kłopoty z odtwarzaniem?
Hehe, spoko. Jestem z południa kraju
Angelina to akurat z The Office s03e02, napisy tam sie zaczynały od 2 sekundy
Też czytałem o tych programach do napisów. Jak juz bede miał zamiar oglądać film 3D z napisami, to albo go kupie, albo bede kombinował, zeby zrobic to jak najprosciej.
No zapomniałem o dźwięku, fakt. Ale DZIAŁA gdy film jest puszczony z komputera.
Nomensebastian, nie ma żadnego smużenia, obraz w grach jest ideał i żyleta (momentami az zmniejszam ostrość
Czy moze ktos podac swoje ustawienia dzwieku? Mam ten telewizor od kilku dni i nadal mam problemy z ustawieniem dzwieku. Pozdrawiam.
Moje ustawienia nie są idelane no ale mam takie:
Styl: Osobisty
Niskie: 5
Wysokie: 5
Efekt surriund: Stereo
Automatyczna funkcja Incredible Sound: Wyłącz
Zaawansowane...
Automatyczna regulacja gł.: Wyłącz
Clear Sound: Włącz
Zauważyłem, że uruchamiając gre ustawia sie ona od razu w tryb 5.1. Wczesniej tego nie zauwazyłem, w grze/filmie/odtwarzaczu też nalezy ustawić stereo. Nie bawiłem sie za długo tymi trybami Incredible Sound, ale chyba szału jednak to nie robi. Dziwne, żeby robiło w sumie
Ostatnia edycja: