Wielkie dzięki za odpowiedź, spruboj go tak ustawić ale dziś i tak podjadę na sklep niech wymienia najwyżej na inną sztukę. Wyboru za bardzo nie było do tej kwoty bo albo ten albo Samsung Q67TAU albo LG NANO813NA
No ogólnie dramat ten Philips. Mogę go do jutra wymienić i albo wezmę samsunga QE65Q77TAT lub Panasonic TX-65HX820E co lepsze?
Hej
Ja też dzwoniłem do tego pana że strony na S. I pan powiedział że nie da gwarancji że uda się to naprawić. Poważnie nie ma artefaktów na ciemnych scenach?? Zero nic??
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Hej
Ja też dzwoniłem do tego pana że strony na S. I pan powiedział że nie da gwarancji że uda się to naprawić. Poważnie nie ma artefaktów na ciemnych scenach?? Zero nic??
Tak wiem czytałem o tym. Tylko ja odpuściłem bo jak facet powiedział że zna temat i że kalibracja może to trochę wyeliminować ale nie da gwarancji że uda się usunąć całkowicie to chciałem go naciągać na koszty... Jesteś zadowolony bo jest idealnie czy jesteś zadowolony bo jest ok i da się oglądać...?? Bo tak że jest ok i da się oglądać to mam teraz..
Tak wiem czytałem o tym. Tylko ja odpuściłem bo jak facet powiedział że zna temat i że kalibracja może to trochę wyeliminować ale nie da gwarancji że uda się usunąć całkowicie to chciałem go naciągać na koszty... Jesteś zadowolony bo jest idealnie czy jesteś zadowolony bo jest ok i da się oglądać...?? Bo tak że jest ok i da się oglądać to mam teraz..
Mi też wydawało się że mam okej A zapisał mi te ustawa na Na nocnych i porównywali śmy moje ustawienia i jego się okazało że niebo a ziemia Przecież mogłem mu nie zapłacić gdyby nie było różnicy ale Dałem kasę i jestem zadowolony.
I ile zapłaciłeś? Bo tam chyba za kalibrację HDR i DV się dopłaca, nie?
490 4k z hdr i dolby 600
Wyczyść skrzynkę, bo masz pełną, albo podaj maila na priva, podeślę ci zdjęcia ustawień tego samego modelu, zobaczymy, jaka różnica między matrycami
https://***************************...-wynikami-finansowymi-oled-performance-audio/
Ręce opadają - seria performance to hit....