No właśnie nie bardzo mogę czekać tyle bo muszę zamówić telefon. Jak będę zamawiał telefon i tego Philipsa to będę miał w media expert 500 zł rabatu. Ogólnie potrzebuje coś z matrycą VA ponieważ telewioz oglądam
głównie wieczorami więc raczej Soni i Samsung odpadają.
już naprawioneconqest, wyczyść sobie skrzynkę, bo pisałeś do mnie, ale nie mogę ci odpisać, bo masz pełną.
Większość Samsungów jest na VA, z tym, że na Edge Led, chyba tylko te wyższe wersje mają Direct. Jak chcesz, to zaryzykuj, zawsze masz te 14 dni na zwrot lub pół roku na rękojmię. A jeśli szukasz czegoś pod HDR, to Philips odpada.
O jakim pół roku piszesz?
Dziękuję bardzo za pomoc. Ostatecznie zaryzykuje i zamówię Philipsa. Jak coś będzie nie tak to oddam najwyżej
Daj koniecznie znać jak z jakością obrazu tj. Hdr, Dolby Vision no i przede wszystkim te nieszczęsne ciemne sceny.
Masz jakieś porównanie do innych telewizorów 4K?
Bo mam wrażenie, że część osób (ci którzy trafili na trefny model oczywiście) jest zachwycona tym tv bo z telewizora Full HD na którym dotychczas oglądali telewizję naziemną w 720p albo 'bieda 1080p' przesiadają się na telewizor na którym odpalają super jakości materiał w 4K na YT albo Netflixie.
W Media Expert masz o tyle dobrze, że możesz zwrócić w dowolnym sklepie stacjonarnym. Nie odklejaj tylko wszelkich naklejek (z pilota też), nie rozrywaj folii i nie porysuj ani tv ani pilota, żeby oszczędzić sobie ewentualnych nerwów i dyskusji przy zwrocie
Daj koniecznie znać jak z jakością obrazu tj. Hdr, Dolby Vision no i przede wszystkim te nieszczęsne ciemne sceny.
Masz jakieś porównanie do innych telewizorów 4K?
Bo mam wrażenie, że część osób (ci którzy trafili na trefny model oczywiście) jest zachwycona tym tv bo z telewizora Full HD na którym dotychczas oglądali telewizję naziemną w 720p albo 'bieda 1080p' przesiadają się na telewizor na którym odpalają super jakości materiał w 4K na YT albo Netflixie.
W Media Expert masz o tyle dobrze, że możesz zwrócić w dowolnym sklepie stacjonarnym. Nie odklejaj tylko wszelkich naklejek (z pilota też), nie rozrywaj folii i nie porysuj ani tv ani pilota, żeby oszczędzić sobie ewentualnych nerwów i dyskusji przy zwrocie