Sorry że tak późno odpisuję, ale dzieją się dziwne rzeczy.
Tak kiki, wielokrotnie odłączałem go na dłużej nawet niż pół godziny, na całą noc i to nie pomogło.
Jednak po którejś próbie uruchomienia wstał i poprosił o skonfigurowanie, tak jakby udało się go zresetować do fabrycznych. Hurra. Jednak nie chciał wyszukać żadnej sieci WiFi. Mieszkam w bloku i jest tu wiele sieci, a ten nic nie znalazł.
Po kolejnym uruchomieniu następnego dnia wszystkie ustawienia wróciły tak jak na początku, czyli jednak nie zresetował się do fabrycznych! Wrócił ekran startowy, aplikacje, kanały tv. Ale miał problem z uruchomieniem jakiejkolwiek apki przez internet mimo połączenia po WiFi, tv było.
Po kolejnym uruchomieniu następnego dnia już wołał żeby zakodować od nowa tv i połączyć WiFi.
Wczoraj to samo tylko ekran startowy zgłupiał, nie wyświetla żadnych aplikacji, a internet ma, bo klikając netflix na pilocie wchodzi on i działa. Próbowałem uruchomić YT z telefonu i tylko wchodzi w loop z logiem YT.
Następnym uruchomieniem wgl nie pokazywał ekranu startowego tylko kłódkę, ale tv działało.
W tym momencie za każdym uruchomieniem nie ma apek, nie ma połączenia WiFi i woła że brak zainstalowanych kanałów tv. Po połączeniu WiFi jest tv o dziwo i działa sam netflix. Nadmienię tylko, że programy tv mam po kablu tv.
Spróbuję zresetować do fabrycznych i zobaczymy.