ArturasArtur
Member
Nie chce tego 8807, czy ktoś mi odpowie na pytanie? Żeby było można zrobić zwrot, to trzeba kupić przez internet za gotówkę? Czy na raty też?
Chłopie co Ty przez ostatnie x lat w jaskini byłeś?Nie chce tego 8807, czy ktoś mi odpowie na pytanie? Żeby było można zrobić zwrot, to trzeba kupić przez internet za gotówkę? Czy na raty też?
Można na raty. Bez problemu...Nie chce tego 8807, czy ktoś mi odpowie na pytanie? Żeby było można zrobić zwrot, to trzeba kupić przez internet za gotówkę? Czy na raty też?
Spokojnie anulują umowę ratalną.Nie interesuje mnie żaden kanał wydarzenia 24, 9206 ma lepsze głośniki i 4 stronny ambilight, ja już mam, ten chce dla mojej mamy, bo ona chce, ona ma dekoder jakiś Polsatu 4k,nie mamy naziemnej, mama chce oglądać filmy na netflixie w dolby vision i słuchać jazz cafe na YouTube, jak to z tym braniem przez neta ? Odpowie mi ktoś? Tylko wtedy są zwroty jakby co ? Gotówką czy raty ?
Reklamuj u producenta - Sony wymieniło mi bez problemu. @kiki jak sądzisz? TPV też nie będzie robić z tym problemu?I ja się skusiłem na ten TV. Miałem go kupić wcześniej jak były w regularnej sprzedaży ale jakoś temat ucichł. Mam 11 letniego samsunga 55D6500 i do tej pory chodzi idealnie, obraz wg mnie śliczny tylko brak mi było android TV bo smart w nim już dawno nie wspierany. W zeszłym tygodniu zakupiłem ten TV w sklepie RTV. TV był ekspozycyjny bo była tylko jedna sztuka. TV powiesiłem na ścianie i pobrałem apkę z planszami kontrolnymi bo w sklepie nie było to możliwe. Na jasnych planszach widoczne są pionowe ciemniejsze pasy i ciemne plamy na matrycy widoczne na wprost i z boku. Najbardziej widoczne jest to na szarym tle i jak wchodzę w meni. Podczas oglądanie nie jest to tak mocno widoczne. Chyba,że na piłce na murawie widać ciemniejsze miejsca(ja to widzę). Przeglądając wątki część ludzi tam ma a inni nie. Może to jakiś po zwrocie albo wisiał długo na wystawie ? Niby jeden sprzedawca mi odradzał zakupy telewizorów wystawowych. Ale drugi powiedział ,że telewizor wisi od niedawna. Miał folię na ramkach dookoła i z przodu na dole, naklejki na matrycy. Optycznie jak nowy pełen komplet. Tył idealnie czysty jak dopiero co wyjęty z pudła a wisiał na ścianie więc nikt by go nie wycierał z tyłu. Inne były wyraźnie zakurzone. Data produkcji to luty 22. Mam w domu jeszcze 2 philipsy i wspomnianego samsunga jeszcze i tam nie występuje takie zjawisko. Dodatkowo przy włączaniu przebiegnie przez chwilę na dole poziomy pasek kolorowych pikseli. Napisałem reklamację ale nie wiem czy to coś da bo widzę,że to powszechne problemy. Chciałem sprawdzić godziny przepracowane ale jest komunikat o utracie gwarancji więc odpuściłem. Czy tak jest?
Podbijam temat.Czy podzieli się ktoś zebranymi najświeższymi ustawieniami, najaktualniejszymi po tych wszystkich aktualizacjach?
Są jakieś nowości po roku użytkowania tego tv, czy Philips nic za darmo nie daje nowego w aktualizacjach?
Dostępny jest już nowy widok androida?
Z tyłu na masz nalepkę z numerami seryjnymi i tam jest data.Ja dziś odebrałem swój, bez martwych pixel, w sumie to do 9 razy sztuka. Gdzie można znaleźć datę produkcji?
Zatem october 2022Z tyłu na masz nalepkę z numerami seryjnymi i tam jest data.
Nie bój, wymieniąTo chyba jednak ja trafiłem na jakiegoś leżaka z lutego. Zaraz się okaże , że od pół roku w sklepie świecil. Tylko zastanawia mnie jego czystość i stan idealny.
Dzięki, że podzieliles się informacja o świeżej produkcji. Mi w końcu też udało się kupić bez wad z października sztukę.Myślę że ważne info: właśnie przyjechał do mnie świeży PUS9206 z ME datą produkcji październik 2022.