Nie działa, ale można oglądać z poziomu KODI, i jest nawet lepiej, bo nie ma reklam.- TVN Player - działa czy nie działa (żona ma tam swoje "serialiki")
Telewizor posiada wszystkie niezbędne komponenty, więc jest to ograniczenie softwarowe. Podobno jakaś aktualizacja ma uruchomić UHD z anteny, ale z Philipsem nigdy nie wiadomo.- jak to jest z tym 4K z dekodera? Ograniczenie sprzętowe czy sofware'owe? Oczywiście dzisiaj mi na tym nie zależy ale nie planuję wymieniać tv co rok / dwa... Chciałbym by służył "dopóki będzie świecił"
Myślę, że z Androidem nie będzie tak źle. Jeżeli jakiś producent aplikacji wydaje jakieś oprogramowanie, to będzie dbał, żeby działało i ze względu na popularność platformy Android nie porzuci jej po kilku latach (tak jak to się dzieje obecnie z kilkuletnim sprzętem Smart, w którym coraz więcej nie działa i wszyscy to mają gdzieś...). Zauważ, że obecnie wiele aplikacji jeszcze działa na androidzie 2.3 i problemem są raczej ograniczenia sprzętowe. W przypadki Androida dostępność aplikacji uzależniona jest wyłącznie od widzimisię jej producenta, a nie od widzimisię producenta aplikacji i dodatkowo producenta telewizora, który może stwierdzić, że np. aktualizacja YouTube mu się nie opłaca i właściciel TV zostaje z niedziałającym YT.- Android TV - co o tym myślicie? W przypadku telefonów producenci porzucają wsparcie i aktualizacje czasami już po wypuszczeniu na rynek... w przypadku flagowców załóżmy po 1.5 roku... Czy z tv nie będzie podobnie? Wydaje mi się, że realna jest groźba: Teraz funkcje smart są ograniczone bo to "early stage" i mało apek itp... ale za 2.5 roku funkcje smart będą jeszcze bardziej ograniczone bo masz za stary sprzęt i Twój TV nie dostał aktualizacji a większośc apek wymaga androida 7...
Wadą Android TV jest to, że oglądanie TV jest funkcją Androida i stabilność całego TV jest uzależniona od stabilności Androida, a z tym bywa różnie, choć jest poprawa.
Tak.- Czy netflix działa w 4k?
Niestety ten model nie posiada dekodera VP9 użyanego przez YouTube, więc nie...- Rozumiem,***że YT 4k nie zadziała... a jak to jest w innych tv? Ten sam problem?