Zapomniałem dodać że 1 rata gratis... to jeszcze taniej wychodzi... okolo 5100zl jak dobrze licze...
Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka
Te promocje w euro się nie kumulują.
Zapomniałem dodać że 1 rata gratis... to jeszcze taniej wychodzi... okolo 5100zl jak dobrze licze...
Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka
Wypalanie i straszenie wypalaniem nie zmienia radości obcowania z jakością !
Daj znać jak podejdą do kwestii naprawy lub ewentualnej wymiany.Kupiłem jakoś rok temu w belgii jak tylko wyszły jeżeli chodzi o oglądanie tego kanału to 15min rano 30 po południu 30 wieczorem i jak widać wystarczyło właśnie jestem w trakcie rozmów z serwisem mają go zabrać na naprawę
Oczywiście, że warto.
Po miesięcznej korespondecji z Philipsem i zleconym przez nich serwisem dzisiaj przyjechał serwisant i wymienił tv na nówkę, jednak Philips stanął na wysokości zadania co nie zmienia faktu że to był pierwszy i ostatni oled jaki kupiłem, nie po to płace 2,3 tyś euro za tv żeby mi się obraz wypalał, może i obraz robi wrażenie ale za taką kasę to każdy powinien oglądać to co chce i jak długo chce a skoro technologia jest nie dopracowana to nie powinni jej wypuszczać na rynek.Daj znać jak podejdą do kwestii naprawy lub ewentualnej wymiany.