Napaliłem się na ten tv Jak cena spadnie poniżej 5000 to biore z miejsca. Mam nadzieje że po premierze 803 ten model coś zleci cenowo
Znajdź lepiej sobie inny obiekt napalenia, ale poczytaj kilka stron wstecz. Zapraszam tez na PW
Napaliłem się na ten tv Jak cena spadnie poniżej 5000 to biore z miejsca. Mam nadzieje że po premierze 803 ten model coś zleci cenowo
Nie masz racji - nie zleci.
Cena już jest specjalna dla niebieskich.
Wcześniej zostanie zakończona produkcja.
Teraz jest łącznie prawie w tej cenie co podałeś. Napisz na PW dostaniesz info.
Kiki jak zwykle ściemnia bo Philips miał usunąć problem Ambi a widać że nic nie zrobili tylko nadal denerwują wciskaniem kitu na infolinii ! Kupując nowego TV za dużą kasę powinni szanować klienta ale widać mają go w d.... ! Ciekawe czy nowy 803 też daje po suficie ?
Wrzucę za chwilę linka na forum ale dopiero od 5 posta można
.Uważam, że tv jest pierwszym godnym następcą telewizorów plazmowych
Z takimi wnioskami bym poczekał przynajmniej pół roku
Wiadomo się okaże z czasem jak się będzie sprawował zawsze jest gwarancja na 24 miesiące oczekuje że przed jej końcem telewizor będzie działał tak jak teraz a jak nie to będę reklamował, ale jak na razie we wszystkich parametrach bije stare plazmy (technologia sprzed kilku lat) jakby ich nie uśmiercili to kto wie....
Wczoraj kolega oglądał u mnie film w 4k sam ma od jakiegoś czasu Samsunga z serii Q8C namawiał mnie na niego po kilku pierwszych scenach stwierdził że jego TV dzieli z moim przepaść: kolory, jasność i szczególnie czerń masakrują jego Samsunga.