Felipe
New member
LG jest właścicielem matryc
Czyli można wywnioskować, że sprzedaje je na tyle drogo pozostałym producentom telewizorów, że ci nie są w stanie obniżyć cen na swoje produkty
LG jest właścicielem matryc
Prosze pokazać gdzie przed zakupem napisane jest ze jest HLG.
Kupujesz auto bez napędem na 4 koła i piszesz do firmy ze niema ???
Trzeba być ograniczonym.
Bezdzie update i będzie HLG.
Pozostałe bzdury reprezentują podobny poziom głupoty.
Chcesz mieć dużo HLG nie kupuj Philipsa .
Ja spokojnie poczekam bo na dziś HLG nie powoduje orgazmu .
Napisałaś o szybkości działania a teraz wpisujesz jak typowy hejter który coś poczyta coś napisze i niech inni się podniecają .
Nic się nie zmieniło .
Wpisujesz jak jedna baba drugiej babie ...
Philips ma matrycę 2017.
Ma Only One but EISA BEST BUY !!!!
BEST Buy dokładnie oznacza BEST Produkt w klasie cena do jakości.
Nie widziałem, nie mam, nie kupiłem - ale wiem bo poczytałem.
Gratuluję i pozdrawiam.
Nieustannie gratuluję.
Ja mam, wiem , mam opinie kilkudziesięciu bardzo zadowolonych, ale co tam.
Poczytam wpisy paru hejterów - lepiej się poczuję!.
Koleżanko masz chyba problem z osobowością.
Nie ważna ilość postów lecz fakty. Wypisuję sie z tego forum bo kupiłem to czego szukałem, pozdrawiam
Koleżanko masz chyba problem z osobowością.
Nie ważna ilość postów lecz fakty. Wypisuję sie z tego forum bo kupiłem to czego szukałem, pozdrawiam
Z osobowością, rozdwojeniem jaźni, czytaniem ze zrozumieniem, IQ, wystąpieniami publicznymi i samotnością :fool:
Polecam opcję IGNORUJ i jest spokój :banned:
Jeśli ktoś szuka Oleda w "ludzkiej" cenie to obecnie albo Philips 9002 albo LG B7. Philipsa mam od kilku tygodni, LG testowałem u mnie z sąsiadem i kupiłbym ponownie Philipsa. Swoje "za i przeciw" Philipsa opisywałem kilka stron wcześniej. NIGDY ale to NIGDY nie będziemy w 100% happy z żadnego tv, zawsze po czasie coś wyjdzie, coś nas wqrwi. Najważniejsze to być zadowolonym z jakości obrazu, a chwilowy brak HDR na YT, niewygodne "kierunki" na pilocie czy inne duperele to dobra pożywka dla trolli. Tych co nie mają, nie stać ich, czytali gdzieś, mają trupa tv z przed 4 lat to i pewnie ten też bee, kolega ma kolegę i tamten gdzieś słyszał albo mój hit : Ocena opcji Ambilight na środku oświetlonego wielkiego salonu rtv. Jeśli ktoś chce kupić wypasiony lcd za 6-7k to współczuje...MIAŁEM taki przez ostatnie 5 lat, już wtedy ponad 7k kosztował, a jego jakość obrazu z obecnym Oledem to....bez porównania. To tyle. Niemal każdemu życzę zadowolenia z zakupu.