KamilaKornet
New member
Sorry, ale nie bardzo rozumiem Twoje wypowiedzi. Z jednej strony używasz Philipsa starego, a nowy to chiński badziew czy jak? Ja używam tego 9002 od 2 tyg dzień i w dzień i nie mam żadnych negatywnych odczuć. Obraz świetny po dostrojeniu, Android póki co nie zamula. Wczoraj Stranger Things 2 na Netflixie w 4k z HDR miazga. Całą noc oglądałem i nawet komunikat o czyszczeniu ekranu nie wyskoczył do tej pory, ale zrobiłem jak szedłem spać. Nie masz co się***martwić, poczekaj na 65" skoro masz 60" - ja akurat sprzedałem 60 Ks7000 Samsunga bo nie mogłem dłużej patrzeć na ten obraz i wróciłem do 55". Dramatu nie ma.
Ależ ja bardzo się cieszę że Tobie odpowiada.Nie widzę natomiast powodu by zmieniać Philipsa starego na nowego o mniejszej przekątnej..tym bardziej że działa dobrze i nie widzę na dziś powodu by rezygnować z choćby 3D i pełnego podświetlenia led które daje wyjatkową czerń i kontrast jak na led o czym włascieceil tego forum tez pisał.
Neguje ten ton i wypowiedz kolegi nowy nick...bo gołem okiem widac o co mu chodzi a jak dommiemywam też tego tv nie posiada,,,bo rozumiem że mogą pisac tylko zadowoleni uzytkownicy bo ci z ceneo oraz strony Philipsa sa hejterami którzy na celownik wiezli sobie tę firmę?
Ostatnia edycja: