Dobre
Philips jest dla koneserów obrazu i ambi.
SONY I SAMSUNG dla reszty.
47PFL9732D/10 2007z tym obrazem to lekka przesada ale neiwykluczone ze bez ambi spzredawałby sie znacznie gorzej bo to duza wartosc dodana.Sama go kupiłam z 2 powodów..tego i ze był ostatnim z serii full led a nie krawedziowym..no i wole matrycę matową jak w laptopach na dziś to już niemożliwe...musi być błysk.bardziej mi przykro będzie rostać sie z 3D.
Widocznie Sony I Samsunga kupuja tylko nieświadomi ze to buble.Tylko kto kupuje Tcl?Podobno 3 producent tv na świecie....
Widocznie kupują TCLa lepiej niż Sony skoro są nr 3 na świecie.
Eisa Best Buy i wszystko jasne !
Technologia 3D umarła i tu dyskusji nie ma .
Temat dotyczy Oled Philipsa wiec dywagacje o LCD są nie na miejscu.
47PFL9732D/10 2007
To jest mój pierwszy ambi do tej pory działa u teściowej ,mam też inne modele 32 i 55 z innych lat więc mogę coś powiedzieć na temat philips ambi.
To wciąga mimo wielu problemów z softem reszta rekompensuje wszelkie wady.
pełna zgoda soft i elektronika i wieczne zawieszemia to przypadłosc Philipsów od lat wszytskim znana..
mam w 2 pokoju u córki Thomsona Crt ,, do dziś chodzi 18 lat już co nie znaczy ze go polecam![]()
To może opisz swoje doświadczenia w dziale Thomson, po 18 lat używania na pewno masz wiedzę na TEN temat. Tego Phillipsa 9002 to od jakiego czasu używasz?opcorn:
w moderatora się bawisz? Czy taka troska o mnie po dłuzszej niż zwykle nocy?
Używam Philipsa 9607 a jak Ciebie interesuje Philips 9002 to poszukaj w necie jest wiele opinii użytkowników niekoniecznie pozytywnych..Thomsona nie użytkuje tylko inna osoba..watpię by kogos interesował dziś crt w dziale UHD...
jakl zakupię 65 cali Phila (na dziś go nie ma jeszcze) chętnie opisze wrazenia,,
tylko naiwni wierza że w internecie jest wolnośc słowa...ja nie mam interesu kłamać.
Zawsze się znajdzie "życzliwy", który pisze głupoty a nie widział go na oczy.
Z moich doświadczeń i obserwacji Philips 55POS9002 niesie radość o której wiem na 99% - poziomie satysfakcji.
To bardzo wysoki poziom zadowolenia.
Kto ma ten wie , kto nie ma ....