Kamila więc ty byś wybrała Philipsa...
Dzięki za świetny żart

Kamila więc ty byś wybrała Philipsa...
Idź do salonu, przekonaj się i nie marudź, bo nudzisz. Poczytaj też o "zweryfikowanych" ocenach czy "potwierdzonych zakupem". Dla Ciebie obraz w tv z przed prawie 6 lat jest bez zarzutu, sądzisz, że 9002 nie może mieć za wiele lepszego...Pisałem też o moim poprzednim Sony z 2013 r, wówczas kosztował 7k i zjadał Twojego obecnego Phillipsa. Kilka dni temu sprzedałem mojego Sony i TEN 9002 to pod KAŻDYM względem kilka półek wyżej, MOŻE teraz do ciebie dotrze, chociaż wątpię. Kończę dyskusję, jedno z nas powinno iść do garów, wezmę to na siebie, mimo, że to ja piszę o czymś - co mam. (nie chodzi o gary)
Na to pytanie nikt nie odpowie ,bo nie ma Phila w 65 calach oleda co najwyzej inny użytkownik takiej przekatnej odrebnej marki może sie wypowiedzieć.
Idź do salonu, przekonaj się i nie marudź, bo nudzisz. Poczytaj też o "zweryfikowanych" ocenach czy "potwierdzonych zakupem". Dla Ciebie obraz w tv z przed prawie 6 lat jest bez zarzutu, sądzisz, że 9002 nie może mieć za wiele lepszego...Pisałem też o moim poprzednim Sony z 2013 r, wówczas kosztował 7k i zjadał Twojego obecnego Phillipsa. Kilka dni temu sprzedałem mojego Sony i TEN 9002 to pod KAŻDYM względem kilka półek wyżej, MOŻE teraz do ciebie dotrze, chociaż wątpię. Kończę dyskusję, jedno z nas powinno iść do garów, wezmę to na siebie, mimo, że to ja piszę o czymś - co mam. (nie chodzi o gary)
W sprawie współpracy z HDD napisz do urania-marek.
=======================================
LG C7 jest w cenie 7889 zł
Kalibracja gratis
Netflix gratis
i jeszcze Cashback LG od 2.11.
==================================
Oled Philipsa - większość robi Wow !
I niech tak zostanie .
na OLED też była. 500zł do zwrotu. Ja się załapałem,ale kasa będzie dopiero w listopadzie.Kiki napisz coś więcej o tym cashbacku przy zakupie LG ? widziałem taką promocje ale dotyczyła ona TV LED i nie dotyczyła OLED, z góry dzięki za info