takie małe problemiki i coś jeszcze
Aktualizacje oprogramowania !!!
Od kilku dni staram się przeprowadzić aktualizacje tv i niestety czy to przez wi-fi czy przez usb tv nie jest w stanie dokończyć aktualizacji pisze o jakiś błędach na menu że niby mam powyłączać wszystkie usb a nie mam żadnego załączonego potem wyskakuje mi ekranik że pusta wersja oprogramowania na start i nie można tego wyłączyć dopiero przycisk z tyłu tv daje efekt po załączeniu ponownie tv komunikat znika.
Co z tym zrobić? czekać na nowszy soft?
Tv mam ponad miesiąc i powiem szczerze nie jest wszystko ok ...
NA NIE
- kilka razy sam się po prostu wyłączył ot tak
- ma w prawym dolnym rogu duże przejaśnienie na czarnym tle i troszkę u góry ekranu po prawej
ja wiem że to podświetlenie krawędziowe ale trochę lipa
- słabo obsługuje się internet z pilota szczególnie przewijanie stron góra dół makabra
- DLNA przetestowałem 7 serwerów na kompie ale i tak tv ma problemy z odtwarzaniem SBS 3D po
prostu się przycina jakby nie nadążał przetwarzać danych czasami uda się bez przycinania ale na
prawdę nie wiem od czego to zależy ... najlepiej ciągnie darmowy server TVERSITY
NA TAK
- pozostałe sprawy mają się bardzo dobrze moje TVNplayer, OnetVOD, IPLA śmigają aż miło ...
- Ambi rewelacja
- 3D z BD wrażenia bardzo dobre, duża głębia, płynny ruch brak migotania po założeniu okularów
poprawa jakości czerni ale to efekt lekko przyciemnionego szkła
- płynność obrazu z tv naziemnej rewelacja HD super
- możliwości strojenia barw, ostrości, głębi kontrastu mega
- poprawa jakości filmów DIVX bajka
- fotki po prostu poezja
- muzyka, dobra jakość mimo małych głośniczków, daje radę, plus za suba z tyłu
- jakość gier bdb+ płynność kolor ostrość polecam ...
za całokształt daje mojemu tv 7/10
POZDRAWIAM RVL