Może wypróbuj opcję "Zainstaluj ponownie telewizor", a następnie spróbuj ponownie wgrać nową wersję oprogramowania. Nic Cię przyjazd serwisu nie powinien kosztować, jeśli TV masz na gwarancji.Chłopaki jestem po półgodzinnej rozmowie z konsultantem i niestety serwis przyjedzie do mnie do domu z nowym softem i zresetują mi tv bo okazuje się że mam coś uszkodzone hmm ...
i tak sobie myślę ile mnie to będzie kosztować?
Dowiem się jak zadzwonią umówić się na wizytę ...
nigdzie nie dzwon sciagnij soft rozpakuj wrzuc na pena nie zapomnij zmienic nazwy na autorun.upg
Będzie Cię "kosztować" jedynie wtedy, gdy będziesz musiał zwolnić się z pracy by czekać na serwisanta. Dobrze że udało się ruszyć ze "sprawą". Ja często korzystałem z konsultacji, gdy nie wiedziałem jak wybrnąć z pewnych problemów z poprzednim Philipsem. Wszystko prawie było spowodowane brakiem mojej wiedzy na temat (momentami "tajnej") obsługi telewizora. Chodziło o sprawy oprogramowania. Zawsze otrzymywałem wyczerpujące odpowiedzi, a niektóre "ruchy" wykonywałem "sterowany" przez konsultanta.To był model z 2011 więc o wiele mniej skomplikowany od tego. Nierozwiązywalna była np. sprawa telewizji hybrydowej, którą to opcję teoretycznie posiadał. Najciekawszy był "wybór kraju" wtedy w żadnym wypadku-Polska. Nie wiem jaki kraj "zatwierdza się" dzisiaj. Ja na wszelki wypadek i z "rozpędu" zatwierdziłem Niemcy, tak jak w poprzednim modelu. Ponieważ wszystko czego używam w tym modelu chodzi OK wolę nie eksperymentować i "meldować się" w ojczyźnie. Korzystam tylko z telewizji naziemnej.Chłopaki jestem po półgodzinnej rozmowie z konsultantem i niestety serwis przyjedzie do mnie do domu z nowym softem i zresetują mi tv bo okazuje się że mam coś uszkodzone hmm ...
i tak sobie myślę ile mnie to będzie kosztować?
Dowiem się jak zadzwonią umówić się na wizytę ...
ja zameldowałem sie w Polska, i chodzi , programy you tube, nieraz sie zacinają, ale mam słaby internet i jeszcze gorzej mi to chodzi przez wi-fi, generalni przyjemny tv, tylko tak jak pisałem: kineskopowy bang & olufsen-to inne kolory, 7403 lcd- to jeszcze inny rodzaj koloru, a 60" 6008 to jeszcze inny rodzaj koloru-tak naprawde można je porównywać na zasadzie: temperatura faktyczna-a odczuwalna- od paru lat coś takiego jest w meteorologii, a kupiłem ten tv w sklepie internetowym, za 5930 zł, z darmową dostawą i czeskim darmowym uchwytem na ściane, ale cena poszła już do góry o 360 złotych, nie wiem czemu.
próby z resetem całego tv zakończone teraz nawet starego softu nie ładuje heh ...
dobrze że kanały smigają !!!
mam spory dylemat nad kupnem tego modelu , kiki poradził mi według mojej specyfikacji właśnie ten oraz
Panasonic 47ET60 i nie wiem do końca który wybrać. Bardziej skłaniałbym się ku philipsowi ale głównie ze względu na ambilight i super obraz , choć w drugim obraz też jest bardzo dobry. Dużo pisze się tutaj o wadach jakie posiada philips ale czy one są tak bardzo uciążliwe żeby przez nie rezygnować z zakupu tego tv i czy jest szansa że któras aktualizacja rozwiąże te problemy ?? na różnych stronach znajduje sprzeczne informacje o tym że posiada/nie posiada dvb-s2, może wy rozwiejecie moją wątpliwość oraz jeśli jest to czy można odbierać nc+ bez dekodera ?? bardzo proszę o podpowiedź odnośnie tych dwóch modeli , jestem laikiem w tych kwestiach.
Ale czy my nie reagujemy podobnie? Jeśli ktoś pi....oli nam dłuższy czas nad głową, w pewnym momencie mamy tego dosyć i przerywamy "emisję".