A w czasie używania pointera masz palec położony na przycisku OK ?
palec mogę mieć na OK, obok a nawet mogę go wciskać i nic się nie dzieje, jedyne co mogę to niebieskim klawiszem spowodować, że będzie niewidoczny
A w czasie używania pointera masz palec położony na przycisku OK ?
Witam ponownie, jestem b. wkurw...
Kupując telewizor za prawie 3tys ma się nadzieje ze zapłaciło się więcej ale sprzęt jest z górnej półki... Ja na taki nie trafiłem.
Dziś dostałem telefon ze sklepu że telewizor jest do odbioru (wcześniej list że serwis nic nie wykazał). Oczywiście wziąłem ze sobą pendriva z filmem do sklepu... (Sprzedawcy maja mnie już chyb dość ). Film oglądaliśmy przez prawie godzinę i nic... Wszystko ok, telewizor spakowalem i zawiozłem do domu... A tutaj zonk pierwszy reset, pózniej drugi...
Szlak mnie trafia...
Może gniazdko? Sprawdziłem inne - to samo. Może coś w pokoju nie tak - poszedłem do innego. Może w domu coś nie tak - pojechałem do rodziców. Wszędzie to samo - telewizor wyłącza się po czy próbuje włączyć i tak w kółko. Dziś dodatkowo zauważyłem ze telewizor sam się podgłaśnia (nawet gdy baterie wyciągnięte z pilota) jest z nim ewidentne coś nie tak.
Na ekspertyzie z serwisu jest ze po wielogodzinnych testach )) nie stwierdzili usterki.
Ja niestety nie mogę go jutro oddać do sklepu zrobi to szwagier ale miny sprzedawców bedą bezcenne
Powiedzcie czy funkcja szybki start ma jakieś negatywne konsekwencje?
Pytam bo miałem ją serwisowo wyłączoną a muszę przyznać że jest rewelacyjna.
Szybki start to pobór okolo 20W natomiast budzenie tv po sieci przez aplikacje to jakies 10W. Wylaczone wszystkie bajery to niecały 1W
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Gdy jesteś na Smart TV wejdź na Ap Galery. Tam wybierz Polskę, a następnie "klikaj" na aplikacje które znasz z internetu, a kojarzą Ci się z polskojęzycznymi. Np. IPLA oferuje seriale, kabarety, programy rozrywkowe, VODtv, TVNtv, nie wiem czy piszę dokładnie nazwy. No i oczywiście YOU TUBE.Mam 42 cale z tego modelu i mam pytanie - czy istnieje jakaś komediowa aplikacja, w sensie kabarety, seriale ?
I skąd ją wziąć
Witam,
Czy może ktoś podesłać link do jakiegoś prostego konwertera plików mkv żeby przekonwertować ścieżkę audio z DTS na inny format nie tracąc na jakości obrazu.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników telewizorów PHILIPS