A w czasie używania pointera masz palec położony na przycisku OK ?
palec mogę mieć na OK, obok a nawet mogę go wciskać i nic się nie dzieje, jedyne co mogę to niebieskim klawiszem spowodować, że będzie niewidoczny

A w czasie używania pointera masz palec położony na przycisku OK ?
Witam ponownie, jestem b. wkurw...
Kupując telewizor za prawie 3tys ma się nadzieje ze zapłaciło się więcej ale sprzęt jest z górnej półki... Ja na taki nie trafiłem.
Dziś dostałem telefon ze sklepu że telewizor jest do odbioru (wcześniej list że serwis nic nie wykazał). Oczywiście wziąłem ze sobą pendriva z filmem do sklepu... (Sprzedawcy maja mnie już chyb dość). Film oglądaliśmy przez prawie godzinę i nic... Wszystko ok, telewizor spakowalem i zawiozłem do domu... A tutaj zonk pierwszy reset, pózniej drugi...
Szlak mnie trafia...
Może gniazdko? Sprawdziłem inne - to samo. Może coś w pokoju nie tak - poszedłem do innego. Może w domu coś nie tak - pojechałem do rodziców. Wszędzie to samo - telewizor wyłącza się po czy próbuje włączyć i tak w kółko. Dziś dodatkowo zauważyłem ze telewizor sam się podgłaśnia (nawet gdy baterie wyciągnięte z pilota) jest z nim ewidentne coś nie tak.
Na ekspertyzie z serwisu jest ze po wielogodzinnych testach)) nie stwierdzili usterki.
Ja niestety nie mogę go jutro oddać do sklepu zrobi to szwagier ale miny sprzedawców bedą bezcenne![]()
Powiedzcie czy funkcja szybki start ma jakieś negatywne konsekwencje?
Pytam bo miałem ją serwisowo wyłączoną a muszę przyznać że jest rewelacyjna.
Szybki start to pobór okolo 20W natomiast budzenie tv po sieci przez aplikacje to jakies 10W. Wylaczone wszystkie bajery to niecały 1W
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Gdy jesteś na Smart TV wejdź na Ap Galery. Tam wybierz Polskę, a następnie "klikaj" na aplikacje które znasz z internetu, a kojarzą Ci się z polskojęzycznymi. Np. IPLA oferuje seriale, kabarety, programy rozrywkowe, VODtv, TVNtv, nie wiem czy piszę dokładnie nazwy. No i oczywiście YOU TUBE.Mam 42 cale z tego modelu i mam pytanie - czy istnieje jakaś komediowa aplikacja, w sensie kabarety, seriale ?
I skąd ją wziąć![]()
Witam,
Czy może ktoś podesłać link do jakiegoś prostego konwertera plików mkv żeby przekonwertować ścieżkę audio z DTS na inny format nie tracąc na jakości obrazu.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników telewizorów PHILIPS