Na 45 obraz może i lepszy ale po pod względem szybkości menu 52 bije go na głowę i przy nim pozostanę
Ty kupiłeś tv dla menu szybkiego ? ,myslalem ze dla dobrego obrazu ...
Na 45 obraz może i lepszy ale po pod względem szybkości menu 52 bije go na głowę i przy nim pozostanę
Hej, a mi się wydawało, że i jedno i drugie powinno być standardem;] Soft o nr 45 jest lepszy pod względem obrazu, ale mało stabilny - przynajmniej u mnie.Ty kupiłeś tv dla menu szybkiego ? ,myslalem ze dla dobrego obrazu ...
Trafna propozycja. Pamiętajmy o niej i "testujmy" "52".Ci co aktualizowali soft do wersji 52 niech się wypowiedzą po dłuższym użytkowaniu. Czy są jakieś znaczacę poprawy a jak z dźwiękiem dts czy już to naprawili ?
IMPORTANT: After upgrading your TV, it is necessary to perform a "cold start". This means that, after the TV is running again (after the update), shut down the TV, wait 1 minute (till all components are shut down), and unplug the TV from the mains (pull power cord) for 2 minutes before starting again.
Tutaj macie notkę, co robić po aktualizacji.
Ja właśnie pobieram aktualizacje 52, wcześniej miałem 45 i nie miałem żadnych problemów z ambilightem - albo ich nie zauważyłem
Model jaki mam to 6198k, ale to w sumie to samo co 6008k.