Jak to jest z nowym softem, trzeba go samemu wgrac czy jest juz jakas "swieza" partia odbiornikow, ktora juz go ma wgranego?
Ja bym na twoim miejscu nie wgrywal nowego softu o ktorym na forach pisza ze jest wadliwy. Pozostan przy starym
Jak to jest z nowym softem, trzeba go samemu wgrac czy jest juz jakas "swieza" partia odbiornikow, ktora juz go ma wgranego?
Witam poleci mi ktoś jakieś okularki 3d do tego tv.
W tych dodanych przez producenta troszkę mi się porysowały te folie "szkła".
Na allegro jest tego bardzo dużo i nie wiem co brać. Chciałbym 2 pary do około 60zł chyba, że tańsze też są dobre.
Sprawdzał może ktoś jaki pendrive działa do wstrzymywaniaw tym tv, bo mi żaden bo każdy za wolny, a też bym chciał kupić.
Witam uprzejmie,
Ważne , że jesteś zadowolony z udanego zakupu .
Próbowałeś może nagrywać na dysk podpięty do gniazda USB 2.0 w telewizorze
np. z tunera DVB-T , programy telewizyjne ? Oczywiście o ile korzystasz również
z telewizji naziemnej .(ze swojej anteny)
Pozdrawiam,
accu
Ściągnij ten film raz jezcze i sprawdź na innych ustawieniach : np osobiste. Pobaw się filtrami mpg , ja nie zauważyłem takiego efektu u mnie na szybkich scenach. Obraz jest płynny.
Jak wszystko na świecie może się zdarzyć , więc i telewizory mimo ze "od jednej matki": tez mogą być różne.
Ten telewizor u mnie by stał we wnęce, na szafce TV między dwoma szafami, szerokość wnęki 116cm, czyli zostaje luzu około 5cm na stronę od ekranu.
Ma ktoś tak ustawione (we wnęce).
Jak wtedy sprawdza się ambilight? Poprawia w jakimkolwiek stopniu odbiór czy lepiej go nie używać?
Czyli najprościej na świecie mam się nie przejmować, że dynamika obrazu się rozjechała przy szybszej akcji oraz że loga stacji podczas meczów piłkarskich czasami się rozciągają?
Za mało dla amblight. Ja ma powieszony. Odległość od ściany jakieś 7 cm i powiem szczerze, że jeszcze bym odsunął aby poświata była większa i bardziej miękka. Z takiej szczeliny jak twoja efektu nie będzie.Ten telewizor u mnie by stał we wnęce, na szafce TV między dwoma szafami, szerokość wnęki 116cm, czyli zostaje luzu około 5cm na stronę od ekranu.
Jak wtedy sprawdza się ambilight? Poprawia w jakimkolwiek stopniu odbiór czy lepiej go nie używać?
Ten telewizor u mnie by stał we wnęce, na szafce TV między dwoma szafami, szerokość wnęki 116cm, czyli zostaje luzu około 5cm na stronę od ekranu.