SRT czyta, txt będzie czytać.
pytanie zagadka , czemu gdy przesyłam obraz z pc za pomocą kabla vga/hdmi nie mogę włączyć trybu 3d na tv ?
jakby ktoś miał wątpliwości co do ambilight albo zastanawia się jeszcze nad zakupem , to tak to u mnie wygląda , bez żadnej kalibracji ustawienia na oko Philips 6008k po raz pierwszy w użyciu - YouTube
Witam co do ambilight jak dla mnie najlepszy efekt jest jak ustawie tryb dynamiczny10,jasność 10 nie wiem o jakiej kalibracji piszesz i po co to działa samo i bardzo dobrze.Najlepiej skalibrowany ambilight jaki widziałem w necie jest tutaj. 7.42 minuta filmu
Jest, działa a jakby go nie było. To jest dobrze skalibrowany ambi.
Diody nie mogą dominować obrazu bo wtedy odciągasz wzrok od obrazu i masz dyskotekę. Musi to być jednolita poświata która jest tylko dopełnieniem obrazu i wspomaga wrażenia.
Swoją drogą wymądrzam się a sam dopiero co zamówiłem 32 pfl 7605 a ciasna wnęka w regale już się o niego prosi. Nie pozostaje nic innego jak przemeblować pokój
Philips Ambilight 46PFL7605(46PFL7605H)Video Review-Cheap L - YouTube
Najlepiej skalibrowany ambilight jaki widziałem w necie jest tutaj. 7.42 minuta filmu
Diody nie mogą dominować obrazu bo wtedy odciągasz wzrok od obrazu i masz dyskotekę. Musi to być jednolita poświata która jest tylko dopełnieniem obrazu i wspomaga wrażenia.
Swoją drogą wymądrzam się a sam dopiero co zamówiłem 32 pfl 7605 a ciasna wnęka w regale już się o niego prosi. Nie pozostaje nic innego jak przemeblować pokój
Witam co do ambilight jak dla mnie najlepszy efekt jest jak ustawie tryb dynamiczny10,jasność 10 nie wiem o jakiej kalibracji piszesz i po co to działa samo i bardzo dobrze.
Najlepiej skalibrowany ambilight jaki widziałem w necie jest tutaj. 7.42 minuta filmu
Tu masz info na temat kalibracji:
Ustawienia obrazu, błędy związane z nieprawidłowym obrazem
Dalej nie ogarnąłem ja zrobić aby czytało napisy
Wysłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 4