Ja wlasnie stoję przed wyborem DT50 który jest rewelacyjny a Philipsem ale 7007 bo uważam że nad 6007 ma zdecydowanie więcej plusów ale już z 7007 idą łeb w łeb
Tapnięte z mojego SGS III ♡
półtora roku szukać TV, to szaleństwo
mi to zajęło góra 2 tygodnie
flv nie czyta, to nie pc, ale zawsze można przekonwertować na avi
Koniecznie zobacz zdjęcia z dobrego lustra na 7007 i DT50 -jednak IPS to IPS , a 6007 ją ma a 7007 nie i jak dla mnie nie mogę tego zrozumieć !
Zdjęcia? Ja je widziałem na żywo. Dobrze ze seria 7 nie Ma IPS bo zapewne ma PVA lub podobną które dają lepsza czerń niż ips. I mnie osobiście bardzo to pasuje.
Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2
jeremishal a co ty się uczepiłeś tego Chińskiego formatu FLV ?
juz dawno nie modny i nie używany . Są 100 razy lepsze.........
to pobierz w oryginalnym formacie mp4
A czy komuś udało się na tym tv oglądnąć jakiś film online np. z ekino?
Wyryte z tapatalk
Witam,
ani na tym ani na żadnym innym ruchome obrazy nie mają wsparcia przez www.
Pozdr.
Witam,
ani na tym ani na żadnym innym ruchome obrazy nie mają wsparcia przez www.
Pozostają tylko aplikacje takie jak IPLA (najlepsza bez apelacyjnie jakość -oczywiście materiałów HD)
Pozdr.
Witam,
jeżeli dla Ciebie poziom czerni to główny poziom odniesienia to nie ma co dyskutować.
Ale podpowiem Ci jest jeszcze coś takiego jak paleta barw RGB! a w 7007 jej nie ma !
I najlepiej widać to na zdjęciach . W sklepie jak robiłem test 7007 , to sprzedawcy opadła szczęka jak to możliwe , że prawie połowę tańszy LG pokazał piękne wręcz jak wydrukowane w laboratorium zdjęcia z lustra, a Philips 7007 jak wyprane w tanim proszku -więc mowy nie ma aby w nim była matryca PVA lub PLS .
A tani LG-ik miał IPS.
Przepiękna paleta barw z IPS (najbardziej plazmowa) jest moim punktem odniesienia , lekko gorszą czerń przeboleję.
Witam uprzejmie ,
Coś nie bardzo mnie się chce wierzyć , aby matryce zastosowana w telewizorach firmy Philips serii 7007
generowały obraz "jak wyprany w tanim proszku". Są zastosowane bardzo dobre panele firmy Samsung odpowiednio LTA 400 HL , LTA 460 HQ i LTA 550 HQ . Obraz jaki generują widziałem "na żywo" w telewizorach tej serii w wielkościach przekątnej ekranu 46" i 55" . Kolorystyka jest bardzo dobra .
Proszę nie pisać "bajeczek" , a jeżeli już , to w " bajkach dla niegrzecznych dzieci".
Pozdrawiam,
accu
:kom:
Też jestem zaskoczony tym,że nie ma IPSa ale założyłbym się, że tam siedzi PVA gdyby ktoś teraz nie rozwiał moich wątpliwości. Parzyłem na 7007 stojącego obok Panasa DT50 i nie widziałem specjalnych różnic w obrazie...
Jaki więc typ matrycy mamy w serii 7 i 8 Philipsa?