damian820927 napisał:Witam,
Jestem posiadaczem TX-P42U10E powiem Ci tak przez kilka dni miałem podłączoną zwykłą kablówkę analogową UPC (SD) i obraz bardzo poprawny.
Lepiej kupić TV przyszłościowy może rodzice będą kiedyś chcieli kupić odtwarzacz Blue Ray![]()
Teraz mam podłączony dekoder HD z UPC i obraz rewelacja tak samo z Blue Raya, super.
Pozdrawiam
witam to moj pierwzy pot dlatego prosze o pomoc i wyrozumialic arazem.
Zamierzam zakupic ten model Panaonica (2490zl) lecz wacham sie rowniez nad plazma Samunga model 42B450 (1999) ok wiem ze samung jest w HDready a Panas w Full... Ale myle czy napewno bede wykorzytywal technologie fullHD. Ogladam tv z tv sat cyfrowa (neostrada + cyfra+) i planuje w marcu podlaczyc sie po DVB. CZY to bedzie bardzo duza roznica w uzytkowaniu i widoku grafiki z mojego kompa na HDready a w FUll hd?? bo nie ukrywam ze raz na jakis czas zamierzam podlaczyc kompa pod telewizorek.
I czy warto dolozyc rzeczywiscie te 500zl do panaonica?
Inna sprawa to rowniez mozliwoc zakupu (zastanawiam sie) sony 40S5600 (w cenie panaonica)
POkoj slabo naslonczniony. boje sie szczerze wypalania i tych "historii" z plazmami.... Czy nie przejade ie na tym modelu panaonica???
prosze o pomoc!!