Jestem użytkownikiem tego modelu od kilku miesięcy i powiem, że ostatnio mocno się ucieszyłem, że go posiadam. A to za sprawą DVB-C i cyfrowej kablówki. Szczerze mówiąc kupując Panasonica nawet o tym nie myślałem, że to wykorzystam i z "czym to się je".
Do tej pory korzystałem z analogowej kablówki i myślałem nad zakupem jakiejś cyfrowej platformy aby wykorzystać możliwości tv. Tym bardziej, że widziałem u kolegów, że jeżeli jest sygnał znacznie lepszy to tv pokazuje swoje możliwości.
Przedstawicielem kablówki (widać że gość był kumaty) zaproponował mi kartę CAM. Byłem trochę zaskoczony bo do końca nie znałem tematu. Szybko przejrzałem instrukcję - jest taka opcja! tylko czemu ja u siebie nie widzę programów cyfrowych?? Jeszcze raz rzut oka do instrukcji i oczywiście mała niespodzianka - trzeba ustawić kraj na Szwecję (??) i wszystko działa!! Obraz żyleta, jest fajne epg z opisem programów, czasami dźwięk DD, wybór opcji językowych....
Jeżeli ktoś ma tv Panasonica i dobrą ofertę kablówki cyfrowej to jest to super połączenie bez zabawy w dodatkowe dekodery i anteny!!

POLECAM