Capoeirista napisał:
Macie w końcu test wygrzanego telewizora!
Warto się było tyle napinać?
Warto było, bo poważny człowiek oczekuje poważnego traktowania tym bardziej gdy za potencjalne informacje płaci. Kiedyś to zrozumiesz, bo teraz z formy wypowiedzi wnioskuję, że masz trochę mniej lat niż sporo osób tutaj uczestniczących w rozmowie, a tacy ludzie szanują swój czas i pieniądze. Czy "napinać się" to nie powiedzenie małolatów z blokowisk?
Sorry za OT
A wracając do tematu, X10 gra lepiej z każdym dniem użytkowania (w pierwszych dniach grał bardzo ładnie lecz teraz jest świetnie - uważam, że nabiera soczystości to co w nim jest wyświetlane, bardziej wyraziste kolory :> ). Im dłużej go używam tym bardziej żona chwali nasz wspólny wybór, a to cieszy najbardziej
Od momentu zakupu TV uważam, że w końcu pożytkuję swój czas właściwie, oglądam w super warunkach ulubione rzeczy, a nie ślęczę niezdecydowany przed monitorem i tego wam wszystkim również życzę. Szkoda czasu panowie i panie
Jednocześnie chciałem się pożegnać, gdyż już raczej nie będę miał okazji tutaj zaglądać. Dzięki za istotne uwagi na temat różnych TV oraz za to, że sprzeczne informacje pozwoliły mi dostrzec jak mylne są informacje na forum internetowym (prawie zamówiłem PV80, a na żywo przy X10, PV80 wygląda i świeci po prostu biednie - mimo wszystkich zachwytów nad nim) - mam na przyszłość nauczkę, aby sprawdzić na własne oczy, a nie sugerować się czyjąś opinią, bo ta może być baaaaardzo mylna, nawet mimo "testów" hahaha.
Pozdrowienia.