jurher napisał:Hmm... DVB-C to kablówka, a z tego co czytam brzmi jakbys mówil o satelicie.. moze ja sie mylę ??
TVK Vectra to zdecydowanie telewizja kablowa
jurher napisał:Hmm... DVB-C to kablówka, a z tego co czytam brzmi jakbys mówil o satelicie.. moze ja sie mylę ??
broda1725 napisał:I jak panowie doradźcie coś do tego wieszaka bo muszę dziś zamówić tv i może by się udało w jednej przesyłce wysłać.
DM914 napisał:|Jaki jest średni pobór prądu????? W instrukcji jest tylko znamionowy.
Prosiłbym szanownych forumowiczów o odpowiedzi
Przepraszam Pana ale śledząc to forum strasznie irytują mnie takie pytania , bo nie nie rozumiem czy kupujemy TV dla oszczędności , śledzenia rachunków za prąd, biadolenia ile to się wydaje i ile to zarabia na nas zakład nergetyczny lub inna grupa , czy aby się cieszyć i rozkoszować Pięknym Obrazem !! Przecież ogólnie wszem i wobec wiadomo że Tv plazmowy pobiera więcej niewiele więcej ale więcej prądu niż LCD.
DM914 napisał:|Jaki jest średni pobór prądu????? W instrukcji jest tylko znamionowy.
Prosiłbym szanownych forumowiczów o odpowiedzi
DM914 napisał:|Przepraszam Pana ale śledząc to forum strasznie irytują mnie takie pytania...........
Dzieki kowal801 juz wyłaczylem, zmylila mnie nazwa tego trybu"ECO"kowal801 napisał:A ja dodam , jeśli ktoś chce docierać plazmę,tryb Eco ma być wyłączony!
Przy zamówieniu w ceneo doczytałem informację odnośnie dostarczania paczek i było napisane, że:Foxxx24 napisał:Co do kuriera to masz prawo obejrzeć przy nim paczkę czy nie jest uszkodzona,ale z tego co się orientuję to kurier chyba nie ma obowiązku czekać
Pozdrawiam