Siemka wszystkim.
Jestem nowy na forum, w zwiazku z powyższym proszę o wyrozumiałosć.
Juz od dłuzszego czasu przygladam się topikom tego forum. Dzięki waszym poradom i recenzjom wybrałem ten a nie inny model panasa.
Poszukiwałem na forum interesujący mnie temam. Nie znalazłem w pełni odpowiedzi.
Co za tym idzie chcę sprawę poruszyć w tym miejscu. Jeśli jest to zły dział prosze MODów o przeniesienie go w odpowiednie.
Od wczoraj mam już upragnionego panasa tx-p37x10y. W niedługim czasie w niedługim czasie wziołem się za jego konfiguracje. Mam aster z dekoderem motorola (sygnał cyfrowy). Nie mam wykupionych kanałow HD. Dekoder jak wiecie podłączony jest do panasa euro złaczem (szkoda, ze nie hdmi).
Przeprowadzonej konfiguracji ustawiłem na język polski a potem na kraj: Polska. Czy wg was tak ma być??? Gdzieś na forum wyczytałem, ze ktos zmieniał na kraj: Niemcy - i nie iwem? miał mieć cgyba lepszy obraz???
Moze coś mieszam? Mimo wszystko Proszę was o porady - jak optymalnie ustawic mojego panasa ...x10y aby dobrze zgrywał sie z dekoderem aster. Podpowieadam, ze ow sumie obraz jest ok, no ale na jakosć cyfrową to jeszcze odrobinkę brakuje. Tak myśle.
Pozdrawiam, marsh.