yogibabo napisał:BoDeX - czy tylko ta seria podaje 96 klatek ? A serie ubiegłoroczne PV i PY jak sobie z tym radzą ?
Nie mam - nie wiem ...
Zamów porównanie i zdecyduj - nic innego mi nie przychodzi do głowy !
yogibabo napisał:BoDeX - czy tylko ta seria podaje 96 klatek ? A serie ubiegłoroczne PV i PY jak sobie z tym radzą ?
Husky_HD napisał:Proszę o informację, czy ekran jest zabezpieczony folią, którą należy zdjąć. Jeżeli folia jest to praktycznie jej nie widać i nie widać miejsca od którego można by ją zacząć odrywać. Nie chciałbym uszkodzić ekranu próbując zdrapać folię, jeżeli jej nie ma.
Endriu129 napisał:A czy słychać jakieś piski przy wyświetlaniu jasnych scen , jak to opisują niektórzy w modelu G10, czy słyszalna jest praca wentylatorów z tyłu obudowy? Jak sprawuje się z Sony PS3?
pew napisał:Co do mojego wcześniejszego posta odnośnie media servera. Kupiłem ps3 i postawiłem na stacjonarmym server tversity. Okazało się, że konfiguracja jest jednak całkiem nietrudna. Po odpowiednim ustawieniu udało się odtwarzać pliki xvid oraz mkv, natomiast nie doszedłem już jak wkomponować napisy. Aktualnie używam ps3 media server, ale to już inna bajka.
V10 zamówiłem dzisiaj, do końca tygodnia powinienem mieć swój egzemplarz to zdam relację jak to się zachowuje wraz z ps3 i upc.
bojki napisał:piskow, bzykow, wentylatorow nie slychac.
Pozdrawiam
ja obszedlem dodatkowe pudelko dzieki dekoderowi wbudowanemu w ten telewizor, od dostarczyciela kablowki dostalem karte dekodujaca CONAX oraz moduł Technicrypt CX, karte wkladasz w moduł, a moduł w slot telewizora po lewej stronie, wszystko działa pięknie, szybko, są spore możliwości układania listy kanałów, no i co najważniejsze nie ma drugiego pilota co do samego telewizora, mam porownanie z samsungiem PS50B451: -panas jak dla mnie ma przyjazniejsze i wygodniejsze menu -panas ma automat rozciagajacy obraz przy czarnych pasach co jest bradzo wygodne, samsung niestety tego nie ma -panas rewelacyjnie spisuje sie w ciemnych scenach, bardzo dobrze odzwierciedla poziomy szarosci, na moje oko duzo lepiej wypada od samsunga -glebsza czern u panosonika -duzo lepszy dzwiek -szyba samsunga jest niemal lustrem, w panasoniku odbija sie tez sporo ale duzo mniej niz w samsungu -jak dla mnie rewelacyjny jest pomysl pokrycia calego panelu przedniego szyba (nachodzi tez na czarna ramke), dziki temu ramka nie mieni sie w swietle jak ma to miejsce w samsungu. Przy tym porownaniu trzeba wziasc poprawke na to, ze najwyzszy model panasonika jest porownywany do modelu podstawowego samsunga ktory teraz mozna dostac za ok 3000dansop1 napisał:Ten TV, ma tuner cyfrowy. Czy ma też, slot karty-klucza? Kombinuję, jak tu wyeliminować dekoder cyfrowy (kabel UPC). Może udało się to komuś, z innym TV?
karta jest free (oczywiscie trzeba oplacac abonament), modul na wlasnosc 190 zldansop1 napisał:Czy dobrze zrozumiałem? Operator kablówki, bez problemu i dodatkowych opłat, udostępnił odpowiednią kartę i moduł?
hefalump1978 napisał:karta jest free (oczywiscie trzeba oplacac abonament), modul na wlasnosc 190 zl
wczoraj wieczorem gdy spala rodzina ogladalem po cichu tv i zadne odglosy dochodzace od telewizora nie rozpraszaly mnie, wiadomo jak przystawisz ucho tuż za panel to slychac delikatnie odglosy pracujacej elektroniki, wentylatory sa zupelnie nieslyszalne... poza tym kto oglada 50 calowa plazme z nosem przy ekraniedansop1 napisał:A jak z hałasem w ciszy (wentylatory i inne wnętrzności)? Tego nie da się wysłuchać w sklepie. Jakieś uwagi krytyczne. Jaki czas eksploatacji?
czytałem chyba wszystkie testy w sieci na temat 50" serii V i tylko jedna na whathifi była niepochlebna,
paniol napisał:Odnosząc sie do negatywnych opinii o V10 - ja każdemu życzę takiego tv, a niech ma za karę