grzegorz1981
New member
Byłem dzisiaj w Avansie. Cena 42S10E 3.999zł, a 42S10ES 3.499zł. To ja się pytam gdzie te obniżki????? Oszukują i tyle.
chyba 1sztuka na wojewodztwo.. ;] chociaz i tego nie jestem pewien w takiej cenieellah napisał:Panowie,
Na to ja zwracalem uwage kilka stron temu =- nigdzi enie ma czarnych i sprzedawcy robia nas w konia podwyzszajac cene, bo roznic nie ma zadnych.
Osobiscie mam juz dosc czekania i chyba wezme srebrny bo cena jest imponujaca 2560 w avansie.. Kwestia teraz czy to tez nie sciema i czy nie ma ich po 1 sztuce na sklep.
po reklamie mozna bylo wywnioskowac ze te obnizki sa.. ale z podwyzonych wczesniej cen ;] laptop asusa z 2500 na 2000 a za tyle jest w necie juz jakis czas :hmm:grzegorz1981 napisał:Byłem dzisiaj w Avansie. Cena 42S10E 3.999zł, a 42S10ES 3.499zł. To ja się pytam gdzie te obniżki????? Oszukują i tyle.
ellah napisał:Zajrzyjcie na Torres.pl. Wlasnie zakupilem czarny za 2767 a dokladniej 2800 z dostawa na jutro.
TO w tej chwili najlepsza cena chyba.
ellah napisał:Zajrzyjcie na Torres.pl. Wlasnie zakupilem czarny za 2767 a dokladniej 2800 z dostawa na jutro.
TO w tej chwili najlepsza cena chyba.
I jak tu nie mieć wątpliwości co do zakupu tego TV? Ostatnio jak byłem w MM to mieli na tym TV jakiś słaby obraz, nie wiem czy to wina złego podłączenia czy coluigi napisał:Cena tej plazmy jedzie ostro w dół w necie jest już za 2700 a do jutra w Avansie po 2999 oczywiście srebrne. Duża partia czarnych dociera do sklepów i ceny tez spadnął w Torresie juz jest za 2717 PLN.
Nie wiem co jest z tą plazmą nie tak ale obraz jest słabiutki gorszy niz na moim starym PV80 :hmm:.
Poza ceną zero zalet ...nie polecam chyba tylko posiadaczom kablówki.
A inne telewizory na tym samym sygnale odbierały dużo lepiej ?grzegorz1981 napisał:I jak tu nie mieć wątpliwości co do zakupu tego TV? Ostatnio jak byłem w MM to mieli na tym TV jakiś słaby obraz, nie wiem czy to wina złego podłączenia czy co
Na pocieszenie napiszę, że zauważyłem to samo ale w domu obraz był zdecydowanie lepszy. Zarówno kablówka jak BR. Może to kwestia warunków, może sygnału ale zauważyłem (nie wiem czy słusznie), że jeśli plazma nie jest w sklepie promowana jak np. na stoiskach Panasonica to wygląda gorzej od większości LCD.grzegorz1981 napisał:I jak tu nie mieć wątpliwości co do zakupu tego TV? Ostatnio jak byłem w MM to mieli na tym TV jakiś słaby obraz, nie wiem czy to wina złego podłączenia czy co
migele napisał:Coś kręcisz - dziś (21.08.2009) o godz. 15:31 na stronie Torres,pl jest po 3.621,50 zł - cena którą podałeś jest wyrwana z kosmosu. Nawet na Torres podają cenę netto 2.968,44 z l, a gdzie Vat i reszta?
Ściemniasz.
Np. 42X10E miał lepszy obraz więc nie wiem co oni tam nie tak podłączyli.wysokamegi napisał:A inne telewizory na tym samym sygnale odbierały dużo lepiej ?
Zgadzam się w 100%. Rzeczywiście tak jakoś robią, żeby LCD się wyróżniały wśród TV, a wiadomo, że plazmy mają lepszy obraz. Ostatnio słyszałem jak sprzedawca w Avansie tłumaczył róznice małżeństwu po 70-stce i mówił, że poleca plazmy ze względu na lepszy obraz i mniejsze męczenie oczu (dobrze, że nie wszyscy sprzedawcy wciskąją kit bo są i tacy).lexo napisał:Może to kwestia warunków, może sygnału ale zauważyłem (nie wiem czy słusznie), że jeśli plazma nie jest w sklepie promowana jak np. na stoiskach Panasonica to wygląda gorzej od większości LCD.