Prawda to czy fałsz jeżeli chodzi o ten model ? Czy te całe 100Hz można wyłączyć w grach ?Samsung jako kontrast B650 podaje: "Ultra contrast",
w testach wyszło coś koło 1:1700. Dobry wynik jak na LCD co w sumie widac bez liczb. Do tego B650 z tego co wyczytałem ma jedną z najczarniejszych czerni LCD. Plazmy Panasa nie mają takiej czerni, Kuro to już inna bajka.
ponieważ dostaje sygnał po hdmi, który teoretycznie jest dobrze wyskalowany, tak jak ma być.devildriver85 napisał:Dlaczego aspect na auto rozszeża obraz tylko przy programach analogowych a nie z filmami dvd czy divx?
tez sie zastanawiałem i chyba powinno wystarczyc podpiecie do gniazda antenowego i korzystanie z tunera dvb-t..... (chyba, ze trzeba bedzie zmienic kraj/region).... w sumie i tak to nic nie da, bo wszystkie kablówki w polsce wymagaja kart dostępu, które są sparowane z tunerem dostarczanym od kablówki...darekgra napisał:Witam
O ile dobrze kojarzę to serja S10 posiada tuner dvb-c, tylko jak go uruchomić?
w menu jest widoczne tylko dvb-t??
pozdrawiam
timbot napisał:ponieważ dostaje sygnał po hdmi, który teoretycznie jest dobrze wyskalowany, tak jak ma być.
darekgra napisał:O ile dobrze kojarzę to serja S10 posiada tuner dvb-c, tylko jak go uruchomić?
w menu jest widoczne tylko dvb-t??
Flapu napisał:A teraz prośba do użytkowników 50 calowego s10: Mianowicie chodzi mi o zmierzenie rozstawu w poziomie pomiędzy otworami do których montuje się uchwyt ścienny. Obecnie mam powieszoną plazmę PV60 42 calową i zastanawiam się czy da rade powiesić większego brata.
wysokamegi napisał:Mam konkretne pytanie. Ile prądu ciągnie Wasza plazma przy jasnym i przy ciemnym obrazie ?