jedrek_125 napisał:Powiem tak , nie myśl o niczym włacz obraz na normal i ogladaj to co lubisz tak dlugo jak chcesz , mam ten tv od samej jego premiery czyli ponad pol roku , nie mam zadnych problemow a zrobilem jak pisze na wstepieMiłego oglądania
Jeśli coś Cie zaskoczy albo wydarzy niespodziewanego to chyba odpowiedz znajdziesz w tym wątku bo jest dość obszerny , a teraz nie zawracaj sobie głowy niczym i ciesz się nowym tv
Pozdrro![]()
Na pewno masz rację,bo pewnie masz doświadczenie, a u mnie jest to pierwszy taki telewizoremer napisał:no przecież nie zepsujesz ... zawsze możesz wrócić do nastaw fabrycznych ...
Pobaw sie , przestawiaj, próbuj , testuj bez przesady, nie zepsujesz ...![]()
yogibabo napisał:A tu pytałeś ?
[..]
Licytowałem na Allegro w firmie z Krakowa, nadal sprzedają na Allegro ale od dwóch tygodni nie mogą go dostarczyć.
Zadałem pytanie o dostepność tam gdzie podesłałeś linka. Po sprawdzeniu dużych sieci okazuje się że nikt ich nie ma. No za wyjatkiem cen 5000 i w górę. Za tyle jest od ręki w Euro RTV w Krakowie - z wystawy....
alexiel napisał:Witam
Testuje sobie telewizorek, skaczę po menu i .................
właśnie, nie mam wszystkich parametrów np.
w dźwięku nie mam "MPX" oraz "Wejście HDMI 1/3"
kończy mi sie na "Odległość głośnika od ściany"
a w menu obraz brak jest "Powierzchnia obrazu" .
Czy to sie pojawia po wykryciu urządzenia po HDMI ?
EDIT:
"Powierzchnia obrazu" pojawiła się jak przestawiłem na pilocie Proporcje obrazu, ale tych parametrów z menu dźwiek nia znalazłem
Kristof26 napisał:Funkcja MPX pojawi się w menu gdy załączysz jako źródło TV, a opcja dla HDMI wtedy gdy wybierzesz źródło HDMI 1, 2, 3 ewentualnie 4 jak w serii 800![]()
Dzięki, a gdzie ma py80 swój wątek bo chyba ślepy jestem.Ale pomyliłes wątek , py80 ma swój własnynie mniej jednak gratulujemy zakupu
![]()