greenhornet84
New member
Ja kupiłem tv 46PY80 i jak na razie jestem bardzo zadowolony, z tego co słyszałem maja zdrożeć
NA ALLEGRO JEST KILKA TYCH 46PY80
NA ALLEGRO JEST KILKA TYCH 46PY80
emer napisał:" Jeśli chodzi o sport i np. seriale na TVN (kręcone pewnie 26 lub 30 FPS) wszystko jest idealnie płynne, również transmisje sportowe są pozbawione szarpania."
"idealnie płynne" ..... no cóż - ja mam jakies inne wyobrażenie o "idealności płynności"![]()
Shinue napisał:dziś zamówiłem 42PY80 z euro rtv agd.
dostałem upust więc nie było strasznie drogo.
poza tym raty 30 x 0% są bardzo kuszące.
dziś rano na magazynie mieli ponad 40 sztuk.
ps. witam wszystkich na forum![]()
a ja myslę, że panasonic nie nadąża z produkcją, a samsung zalega na magazynach. bez urazy.browny72 napisał:Olejcie Panasonica - Ja czekałem od listopada i w końcu kupuję Samsunga - też plazmę. PS50A551. Pomyślcie co się stanie jak wam się Panas zepsuje - w nieskończoność będziecie czekali na wymianę. (lub zwrot kasy). Skoro Panasonic tak działa to niech sobie działa - we własnym sosie - olewają potrzeby rynku to i my ich olejmy.
Pozdrawiam.
PS. Myślę , że głośno wyrażam tu to, co wielu myśli.
Trochę mnie ubiegłeśSansei6 napisał:Ciekawe na ile to jeszcze jest działanie Panasonić Polska, czyli nie zapełnianie i utrzymywanie zapasów plazm starego modelu, w dobie kryzysu światowego, w niejako przededniu wejścia nowych modeli![]()
Tak sobie myślę, choć mogę się mylić oczywiście. Poprawka, to tylko moje skromne zdanie - fenomen nadprodukcji bije mnie po oczach od lat. Jak napisał poprzednik może to być poniekąd przemyślane działanie. Nie sądzę aby przysłowiowy prezes firmy P specjalnie wypełniał kanały dystrybucyjne starszymi modelami po to "aby sprzęt koniecznie był dostępny za wszelką cenę".browny72 napisał:To CO k...a jest? - a prezes Panasonica: JA JESTEM.