No to od dzis jestem uzytokownikiem 32LX60

Zakupiony w dzisiejszej promocji MM

za 4079 i w dodatku na raty 5%.
Pierwsze wrazenia - dobrze ze nie kupilem 42PA60 (ta sama cena) - TV jest naprawde duzy, elegancko wykonczony - wreszcie mam czas mu sie dokladnie przyjrzec - inaczej wyglada w sklepie wsrod duzych TV i na duzej powierzchni - inaczej w domu. Ledwo mi sie w polke wcisnal

Pilot - szalu nie ma :/ Nic szczegolnego.
Podlaczylem po componencie do Manty Emperor II i wrzucilem gladiatora - obraz naprawde dobry, choc zywsze kolory po Scart (mozna dostroic itp) ale bardziej rozmyte... pozniej wrzucilem Shreka 2 i tu juz obraz elegancki

TV - no coz w ogole nie bede uzywal do TV, mam slaby sygnal z anteny naziemnej (zadnej kablowki czy Cyfry) i najlepiej dziala TVN (ale i tak widoczne szumy) .... Teraz musze dokupic jakas karte graficzna do kompa i kabel i wtedy mysle ze bedzie pelnia sukcesu (juz kilka filmow w 720p mam i dosc duzo roznego materialu 1080i)... Ogolnie pozytywnie

a mysle ze dzisiejsza cena w MM to naprawde dobra oferta - mialem kupic u kikiego ale 100zl w ta czy w ta - a towar od reki

No i sie pochwale :
Dodalem 18.07.2006r.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa HDTV z kompa - miod

Nie mowiac o grach... troche musze jeszcze dopracowac obraz - ale jak puscilem 1080i (demo BenQ) to normalnie szok

Ogladalem Matrix Reloaded mkv 720p i tez ekstra - tylko przy szybszych scenach widze poziome linie - da sie to jakos usunac?? Aha grafika w kompie 6600GT stery troche stare ale zobaczymy na najnowszych co bedzie....