bwacha napisał:
witam wszystkich - mam nadzieje, że nikt nie będzie miał mi za złe, że tu się zapytam ...
mianowicie chce kupić TV LCD 32'' za około 2.500 PLN .... czy w takiej cenie LX60P jest nadal liderem ?? i jeszcze cenna uwaga : póki co będzie podłączony do zwykłej anteny z dachu ... :/
bwacha napisał:
witam wszystkich - mam nadzieje, że nikt nie będzie miał mi za złe, że tu się zapytam ...
mianowicie chce kupić TV LCD 32'' za około 2.500 PLN .... czy w takiej cenie LX60P jest nadal liderem ?? i jeszcze cenna uwaga : póki co będzie podłączony do zwykłej anteny z dachu ... :/
Powiem tak - mam ten TV od ponad pol roku, kosztowal wtedy okolo 3000, nie mozna jednoznacznie odpowiedziec czy ten czy inny LCD jest liderem

, lecz dla mnie wlasnie LX60P okazal sie strzalem w 10-ke
Rowniez mam do tej pory podpieta zwykla antene dachowa i to bardzo nisko (na wys. ok 8m) i obraz jest badzo dobry jak na te warunki. Malo ogladam TV jedynie jakies wiadomosci itp., czesciej cos na DVD (panasonic S52 - POLECAM!!! - super sprzet), dlatego tez zdecydowalem sie na ten model, gdyz zbieral bardzo dobre noty wlasnie przy odbiorze z anteny naziemnej.
Pozatym jego wyglad - elegancki i dostojny jak przystalo na Panasonica wrecz osmiesza konkurencje

Np. patrzac na tv typu SAMSUNG az zal mi sie robi ze mozna wyprodukowac takie badziewie pod katem wizualnym. Nie dorasta 32 LX60P nawet do piet. (moja opinia). Zreszta wystarczy zaobserwoac ludzi ktorzy odwiedzaja moje progi

- reakcja jest rozna od zazdrosci (nic nie komentuja), po slowa szacunku do marki"
Intuicyjne menu, bardzo dobry dzwiek jak na tej klasy TV, 2 HDMI (1 sprzezony z DVD), i wiele innych zalet dla mnie jest on LIDEREM

Za taka kase ciezko
PANASONIC jak dla mnie to klasa sama w sobie. model 32 LX60P byl moim typem od poczatku poszukiwan LCD (czytalem forum kilka miesiecy). Nie zaluje wyboru, jestem zachwycony jego mozliwosciami i wygladem, zrezta nie tylko ja. Od momentu zakupu juz kilku znajomych sie skusilo wlasnie na LCD Panasa i sa rownie zadowoleni.
Lecz... wybor nalezy do Ciebie. wszystkie powyzsze slowa sa tylko mimi wlasnymi przemysleniami. uwazam ze na chwile obecna jesli on kosztuje 2500PLN jest to model naprawde godny uwagi. Nie pchaj sie w swiecace Samsungi bo Samsung uwazam, ze robi dobre monitory komputerowe, nad TV LCD powinien troszke popracowac m.in. nad wygladem
Pozdrawiam
Ps. Ktos wspominal o buczeniu podczas ciemnych scen... u mnie to nie wystepuje, a mam dobry sluch

, moze mialem szczescie, a moze to buczenie to przesada...ja teho nie zaobserwowalem w kazdym razie.