Rafal7
Banned
Że co?Bzdura totalna, player łączysz bezpośrednio z subem. Sub ma swój wzmacniacz,idąc dalej tą drogą można zrezygnować z wielokanalowej końcówki mocy na rzecz aktywnych głośników.
A jak chcesz sterować głośnością ?
Że co?Bzdura totalna, player łączysz bezpośrednio z subem. Sub ma swój wzmacniacz,idąc dalej tą drogą można zrezygnować z wielokanalowej końcówki mocy na rzecz aktywnych głośników.
Gosciu bzdury wypisuje a nie ma pojecia.Że co?
Ja poki co nie wchodze na sufitowy set up bo nie wiem czy zostane przy Auro 3D czy przezuce sie na Atmos. Zobaczymy jak wydawnictwa beda filmy wydawac.
Bzdura totalna, player łączysz bezpośrednio z subem. Sub ma swój wzmacniacz,idąc dalej tą drogą można zrezygnować z wielokanalowej końcówki mocy na rzecz aktywnych głośników.
Kombinowanie takie przysparza wiecej klopotu niz korzysci.W sumie by sie dalo tal zrobic . Oppo orac CA maja mozliwosc sterowania bezposrednio glosnoscia po analogu . Z tym ze jedyny glosnik aktywny jaki mam to sub reszta pasywne podlaczone do Ampi . W przypadku gdy ampi niema analog IN na 7 kanalow nie da rady ominac koncowki mocy .
Że co?
Po co mam dodatkowo krzanic sie w zabawe regulacje w oppo. Wystarczy ze wszystko mam w przedwzmacniaczu wszystko poustawiane. Podpinam tylko kablami do przedwzmaka i koniec. Fakt moze i mozna ale po co sobie zycie komplikowac...Regulacja wyjść analogowych w tym suba jest w Oppo,ustawia się tam wszystko co chcesz. Mi wystarczy godzinka plus Jean M. Jarre i płytka Aero. Musicie chłopcy jeszcze dużo się nauczyć.
Jak chcesz sprawdzić czy dany model ma cinavie to ściągasz jego instrukcje, otwierasz w pdf, opcja szukaj, wpisujesz cinavia, jeżeli coś znajdzie to znaczy ze dany egzemplarz posiada cinavie.Wk .... sie teraz bo ogladam mechanika elegancko a tu cinavia error 3 . Juz wiem ze dlugo nie poogladam ahh. Nawet gdy film przerobilem w DVD fab nie usunal mi tego gowna. Ktos moze wie czy cambridge CXU ma tez to scierwo , bo zarowno Marantz jak i LX88 oraz LX58 maja to wsadzone .
Po co mam dodatkowo krzanic sie w zabawe regulacje w oppo. Wystarczy ze wszystko mam w przedwzmacniaczu wszystko poustawiane. Podpinam tylko kablami do przedwzmaka i koniec. Fakt moze i mozna ale po co sobie zycie komplikowac...
Ohh dzwiek wtedy bedzie lecial tylko z playera. A jak dekoder sat czy inny badziew to co zrobisz ? Kombinowanie i zadnego pozytku
No to moze twoje kombinowanie daje ci cos lecz akurat dla mnie mija sie z celem.Dobrze myślisz, ty masz preamp a moim preampem jest oppo. Ja próbuje mieć fajne stereo no i jakieś tam KD. Kombinacje moje idą w stronę wzmacniacza lampowego
który może pracować też jako końcówka mocy w KD.
A co z kalibracja?Regulacja wyjść analogowych w tym suba jest w Oppo,ustawia się tam wszystko co chcesz. Mi wystarczy godzinka plus Jean M. Jarre i płytka Aero. Musicie chłopcy jeszcze dużo się nauczyć.