Pewnie, że lepiej. Jak jest jeszcze miejsce to zdecydowanie.
Piękna sprawa taki pokój mieć. Stopniowo dokładka sufitowe, projo i lepiej jak w Cinema czy Multi w zaciszu domu
Ja miałem przebłyski, żeby zrobić z "pralni" na dole takie pomieszczenie, ale raz, że kasa a dwa jednak Żonka nie chciała się zgodzić, bo obiektywnie brakowałoby takiego pomieszczenia w domu.
Może kiedyś... póki co obok pralki, suszarek i deski do prasowania zrobiłem sobie siłownię
Niestety.Za co?
Zapytać nie można
Powoli do celu. Ważne, że masz pomieszczenie.Teraz wiem ,że postąpiłem słusznie idąc w Klipsch. Co do drugiej połówki ONA jeszcze nie wie ,że planuje 280 na tył
Ciekawe jaka jest roznica miedzy Onkyo TX-RZ 800 a 810 i czy oplaca sie doplacic za ten 810 ?
Porównując na stronie Onkyo, 810 jest słabsze tzn. ma mniej mocy, jest lżejsze itp. Wydaje mi się że tylko dla Tidala nie warto dopłacać... Co do różnicy w dźwięku to liczę na to że jeden z forumowiczów który właśnie testuje serię RZ zabierze głos i ogólnie porówna m.in. te dwa modele...
Wiem o tym ale ja nie mieszkam w Polscejak kupujesz sprzęt od polskiego dystrybutora to powinieneś dostać polską instrukcję