omg ale zes sie uczepil tej yamahy, a zapomniales o HK 171, to wcale nie inna polka tylko podobna. Nie wiem skad wzieles, ze ma slabe stereo i dlaczego bym mial o tym pisac jak w praktyce nie uslyszalem aby gral gorzej, wrecz przeciwnie z trybem puremode, o ktorym nie wiesz albo zapomniales. Ja slucham przez usb FLAC, a z neta radia internetowe i inny moji znajomi tez tak robia ale to malo isotne. Czyli wedlug Ciebie nie istotne jest to, ze nie przewija trackow, lepiej kupic nowy ampli z praktycznie zepsotym przewijaniem i sluchac tylko przez neta co za absurd ! Wybacz ale u Mnie musi wszystko dzialac u innych smiem twierdzic, ze tez, to chyba logiczne, tym bardziej, ze teoretycznie ta opcja jest dostepna. Ja patrzylem na kwote dostepna w portwelu, a nie na ceny w PL, tym bardziej, ze kupilem w UK wszystko, bo taniej. Biorac pod uwage, ze moje opinie byly kierowane nie do Ciebie , tylko do Kolegi, ktory potrzeboje pomocy mysle, ze czas zakonczyc z Toba bezsensowna wymianie zdan, bo tylko spamujemy niepotrzebnie...