Werf kiedyś tutaj obiecałem, że nie będę dyskutował o kablach, a jedynie pisał o nich i temu pozostaje wierny.. raz że jestem zdrowszy dzięki temu, dwa szkoda czasu... dyskutuje wyłącznie z tymi osobami co są zainteresowani kablami, a kilka osób tutaj takich jest.. Natomiast więcej dyskutuje na innych forach gdzie ludzie w inny sposób podchodzą do spraw kabli, elektroniki, kolumn itp.. gdzie odsłuchują je, poświęcają swój czas na to, czasem i pieniądze tylko po to żeby porównać pewne rzeczy względem siebie..
Ja tutaj się już przyzwyczaiłem że szczęki się zbiera przy kolumnach i amplitunerach po 3 tys zł i wzmacniaczach po 5 tys, a wszystko droższe to tylko naklejka z napisem danej firmy .. więc po co dyskutować skoro ludzie w taki sposób podchodzą, a tym bardziej że gro z tych osób nawet na oczy nie widziało takich czy innych rzeczy... nie wspominając o odsłuchu..
A Polska wolny kraj i każdy ma prawo do swojego myślenia...
Lolek ja absolutnie nie chciałem ci dopie... tylko zwrócić uwagę że miło by było przy tej cenie poczuć odrobinkę luksusu ,Przykładem może być nawet MF gdy przy cenie za jakiś tam tani podstawowy model w opakowaniu znajdujesz białe rękawiczki : ) co prawda o zapachu chińskiego sklepu ale zawsze.