Powiem Ci uczciwie jakbym miał zapłacić powiedzmy 500 zł za skrzynkę do tych kabli to ja chętnie biorę to pudełko.. bo bez względu czy to będzie skrzynka czy pudełko to w tym samym miejscu wyląduje... np. Acoustic Zen wklejałem zdjęcie w swoim temacie również robi "śmieszne opakowania" a kable ich są w takiej jakości, że kupując np zasilający kabel u konkurencji trzeba byłoby zapłacić 50-100% więcej.. daleko nie trzeba szukać bo takim kablem np jest Grgantua II i to się liczy... przynajmniej dla mnie..
A wracając do Tellurium bardzo jestem ciekawy jak to u Kumpla wyjdzie bo każdy z tych kabli ma inną cenę... a na zakończenie jeszcze jeden kabel będzie testował więc zobaczymy... ale jedno jest pewne Tellurium w wielu przypadkach robi dobrą robotę z tego co piszą testerzy jak i użytkownicy tych kabli..
Ps. nie wspominając, że jest grupa osób która pisze oficjalnie że bez sensu jest płacić za te skrzynki .. wiec w przypadku np Tellurium czy wspomniane Albedo płacimy za kabel... wg mnie jest to kwestia podejścia do sprawy.. na mnie nie robią wrażenia skrzynki itp.. wolę mniej zapłacić i dostać kabel w kartonie, który i tak na strych trafi..