Witam od niedawna jestem posiadaczem tv 46F6500 i w związku z tym mam pytanie. Interesuje mnie screen mirroring, próbowałem go uruchomić ale nie działa. Mam samsung galaxy s2 z androidem 4.1.2, czy ten telefon nadaje się do tego? W jaki sposób uruchomić screen mirroring?
Czy zakup tego telewizora nadal jest opłacalny? Czy może jest już coś na horyzoncie i warto poczekać? Albo jest inny model, który lepiej kupić? Pytam bo podoba mi się ten tv i zastanawiam się nad zakupem.
Czy zakup tego telewizora nadal jest opłacalny? Czy może jest już coś na horyzoncie i warto poczekać? Albo jest inny model, który lepiej kupić? Pytam bo podoba mi się ten tv i zastanawiam się nad zakupem.
Zawsze można czekać... Ja za ten tv w kwietniu dałem 3880 przez neta OleOle. Dziś kosztuje 3200... Ale ciesze oko juz ponad pół roku. Jak miałbym cos dodać.. To brał bym 55".
Wysłane z mojego HTC Desire X za pomocą Tapatalk 4
mam pytanie dotyczące odtwarzania filmów z pc na telewizorze przez dlna
jak dotąd wszystko było ok - i jest nadal w sumie - ale jest wyjątek...
mam film 3d wielkośc pliku 4 giga ,nagrany w formacie .mkv - matroska( obsługiwany przez telewizor - sprawdziłem ) no i tego filmu nie widać niestety na moim tv - nie ma go na żadnym folderze
czy ktoś wie jaka może być tego przyczyna ?
nie mogę sprawdzić czy idzie przez usb czy też twardziela bo nie mam takiej możliwości obecnie
nie bardzo rozumiem mój laptop wykrył tv później znalazłem na nim ścieżkę w której widzi filmiki i tyle na telewizorze pokazuje mi że jestem połączony z windows media player