tak w menu serwisowe i nie, traci się gwarancji
http://www.hdtv.com.pl/forum/samsung/99546-odblokowanie-sterowania-gestem-w-f64xx.html
Skąd informacja że nie traci sie gwarancji? Można gdzieś znaleźć oficjalne stanowisko Samsunga w tej sprawie?
tak w menu serwisowe i nie, traci się gwarancji
http://www.hdtv.com.pl/forum/samsung/99546-odblokowanie-sterowania-gestem-w-f64xx.html
No właśnie nigdzie nie moglem znaleźć informacji na ten temat stąd moje pytanie bo nie chciałbym przez głupote stracić gwarancji. Dzięki za infoTakie głupie pisanie... A możesz znaleźć że się traci?
Albo znajdź przypadek że komuś odmówiono naprawy gwarancyjnej ze względu na grzebanie w menu serwisowym....
Sprawdź czy da się przewijać jak nie film jest uszkodzony podczas ściągania
Ad2 spróbuj zmienić rodzaj szyfrowania na routerze
Jeśli masz naklejki zabezpieczające na szkłach okularów to je ściągnij.
Przycisk 3D masz na pilocie od TV a nie od nc+
1 bateria powala oglądać ok 150 godzin
mam tylko takie male naklejki na szklach od okularow na jednym po lewej stronie czerwony kolor a na drugim szkle niebieski to sa takie male kwadraciki i nie wiem czy je sie sciaga. a przycisk 3d na pilocie od tv nic nie daje jak wcisne. jedynie moze format zmiany obrazu na przycisku na pilocie od nc
Nie ma niestety z usb i smarta zostaje optyk
Wysłane z mojego GT-I9100
Wybaczcie, że się podepnę ale nie ma sensu zakładania nowego tematu.
Mam 55F6800 więc model podobny - wyprowadzam dźwięk z TV do ampli poprzez przejściówkę scart-chinche. Nie ma problemu z wyjściem zewnętrznym podczas oglądania programów tv. Jednakże po wejściu do aplikacji internetowych mimo wybranej w opcjach możliwości "głośniki zewnętrzne" dźwięk nie wychodzi. Po wybraniu "głośniki telewizyjne" oczywiście głos jest.
Pytanie - nie ma możliwości podczas oglądania aplikacji słuchać przez głośniki zewnętrzne, czy ja nie mogę znaleźć jakiejś magicznej opcji w ustawieniach?
Z góry dzięki ...
Niestety, nie mam takiej możliwości, aktywne mam tylko "zewnętrzne" i "telewizyjne" niezależnie od wyboru.Spróbuj ustawić na "Odbiornik"