Witam,
Panowie kupiłem ten model TV 2 tygodnie temu lecz nie miałem czasu żeby sie nim "pobawić" . Weekend wolny wiec pooglądałem wiecej. Niestety zaobserwowałem że każdy róg jest ciemny i mało tego ok. 7 cm od lewej jaki i prawej strony są jakieś ciemne paski tak jakby led słabiej świecił ( nie znam sie jak to fachowo nazwać wiec pisze jak to wygląda). Zmieniłem ustawienia tak jak pisał tdx i niestety dalej jest tak samo. Czy to jest jakaś wada którą posiada każdy odbiornik czy po prostu mój jest jakiś wadliwy i muszę go reklamować.
Dziękuje za odpowiedz.
Panowie mam kolejny problem. włączam weeb.tv i czarny obraz. Czy musze coś zainstalować?? Jeśłi tak to jak mam to zrobić??
Witam, mam problem z hbb tv mianowicie,żeby ją włączyć należy wejść w menu-> system i włączyć usługę danych, ale u mnie nie ma tej opcji, nie wiem jaka jest tego przyczyna co z tym zrobić, proszę o jakąś poradę.
hdtv.com.pl/forum/samsung/106414-faq-samsung-seria-f.htmlPanowie poda ktoś ustawienia obrazu
Wysyłane z mojego SM-N9005 za pomocą Tapatalk 2
Menu ekranowe>Funkcje Smart>Ust usł w ON TV>Autom. wł.
Funkcję Warto obejrzeć można skonfigurować do automatycznego uruchamiania po włączeniu telewizora.