1)
Mam problem z kabelkiem IR. Mam NC +, model dekodera ITI-5800S. Skonfigurowałem pilot, tak żeby pozbyć się pilota do dekodera enki i działa ... ale tylko jak stoję około 1 metr od czujki IR, którą położyłem na dekoder. Odejdę na 2,3,4 metry i nic - pilot nie działa. Podchodzę znów na 1m i działa. Czujka jest rąbnięta czy co?
P.S. Rekomendacje działają.
2) Mam kilka sprzętów w tym dwa tv kupione w tym roku: f6500 i f8500. Chciałbym kupić jakiś kalibrator ...? Jaki polecacie?
Witam na forum.
Naczytałem się tu już tyle o 46F6500 że sam nie mam już zielonego pojęcia czy kupować ten tv czy nie
Panowie, nie kasujcie pobranych aktualizacji! Kiedy już uda się rozszyfrować całe to zamieszanie z aktualizacjami i zmianami w nich, będzie można wszystkie zuplodowac w jedno miejsce aby każdy mógł pobrac i zainstalowac tę, która jego zdaniem działa najlepiej. Proponuję stworzyć/przekleić temat z nimi.
Masz może takowy soft?musisz mieć soft zerowy żeby cofnąć aktualizacje
Mi działa Intel Widi z lapka na Tv(F6400) po aktualizacji do 1119 . Sparowane razCzy zdarzyło się komuś żeby po aktualizacji do 1119 przestała działać łączność z F6500 poprzez intel Widi , co śmieszne dzwoniłem do Samsunga i powiedziano mi że samsung nie obsługuje łączności przez intel widi,na sofcie 1117 chodziło bez problemu. Teraz teoretycznie też się łączy ale za każdym razem trzeba parować urządzenia ,poprzednio raz sparowałem i mogłem łączyć i było ok
Jaki masz model lapka? ,nie każdy laptop na Intelu będzie działał przez WiDiMi działa Intel Widi z lapka na Tv(F6400) po aktualizacji do 1119 . Sparowane raz
55f6500 kupiony i to wymolestowalem spezedawce żeby mi go dał mimo, że promocja od jutra.
To nie wina softu w tv tylko nowych sterowników intela, miałem to samo po auto aktualizacji widi, powrót do poprzedniej wersji aplikacji i sterów załatwiło sprawe. Nowe sterowniki mają certyfikaty które nie widzą wifi z tv samiego.Jaki masz model lapka? ,nie każdy laptop na Intelu będzie działał przez WiDi